Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


EFTERFØDSEL OG SANSEMOTORIK 1


Et træningsforløb med fysioterapeut Line Topholm

Et hold for dig og din baby hvor du vil få trænet hele kroppen, med særlig fokus på de områder der har været udfordret under graviditeten OG hvor baby vil blive forkælet med lidt træning til udvikling at dens motorik og sansesystem. Alt træning tilpasses individuelt.

Her lægges der særlig fokus på:

· Bækkenbunden, mave, ryg

· At Rectus Diastase – delte mavemuskler – får ro og hjælp til at hele op efter graviditeten, så dette ikke giver varige mén.

· Styrke, stabilitet og balance af hele kroppen

· Arbejde specifikt med de områder, der er blevet særlig belastet under graviditet og fødsel

· Redskaber til at løsne ømme muskler

· Holdnings korrektion og gode bevægemønstre.

Hvem kan deltage?

· Dette hold er tiltænkt dig der er blevet mor for nylig og/eller dig der ikke er kommet i gang med at træne endnu selvom baby efterhånden er blevet stor.

· Deltagelse forudsætter ikke 8 ugers undersøgelse hos egen læge – kom når du er klar.

· Træningen tilpasses den enkeltes niveau

Hvor længe skal jeg træne på Efterfødsel 1?

· Når vi sammen vurder at du er klar til mere udfordring træningsmæssigt vil du blive flyttet til ”Efterfødsel og sansemotorik 2” hvor træningstankegangen er helt den samme, men hvor fokus flyttes fra den grundlæggende stabilitet du nu har styr på og hvor der bygges mere og mere styrke, stabilitet og udholdenhed på efterhånden som du udvikler dig. Typisk 6-10 uger inden du er klar til at bygge endnu mere på.

Holdopstart – løbende optag, da træningen tilpasses den enkeltes niveau. Det kan være en god ide at lave en individuel/gruppe konsultation med fysioterapeut Line Topholm inden opstart på holdet, hvor der vil være 100% fokus på dig. Her vil du blive grundigt instrueret i hvordan DU finder bækkenbund og core-muskler, samt hvordan du skal bruge det under træningen. Dette er IKKE et krav, men et tilbud.

Holdopstart – løbende optag, da træningen tilpasses den enkeltes niveau. Hvis du ønsker at deltage, men ikke har været på ”Efterfødsel og Sansemotorik 1” opfordres du til at tage en individuel konsultation med fysioterapeut Line Topholm, så du kan blive godt instrueret i hvordan bækkenbunden og core-musklerne inddrages i træningen. Dette er IKKE et krav, men et tilbud.


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Åbningstider Receptionen

Mandag: 07.45-15.30
Tirsdag: 07.45-14.00
Onsdag: 07.45-15.30
Torsdag: 07.45-15.30
Fredag: 07.45-14.00

Åbningstider Træningscenter

Mandag-søndag: 05.00-23.00
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.