Sofiendal Sundhedsteam har stor ekspertice indenfor vejledning og rådgivning om ergonomi på arbejdspladsen. Vores ergonomivejledning tager udgangspunkt i at mindske risikoen for arbejdsrelaterede gener som følge af uhensigtsmæssige arbejdsstillinger. Vejledningen er altid evidensbaseret, men stadig tilpasset dig og dine kollegaer.

Statisk og ensformigt arbejde medfører ofte symptomer som overbelastning af nakke, skuldre, hovedpine, “musearm” og smerter i ryggen. Det er problematisk for den enkelte medarbejder, men det kan også få store konsekvenser for virksomheden og for de øvrige medarbejdere. Derfor betaler det sig i længden, at du og dine kollegaer har fokus på gode og sunde ergonomiske vaner, på jeres arbejdsplads.

 

Ved at optimere det ergonomiske arbejdsmiljø kan i opnå:

Bedre trivsel

Større arbejdsglæde

Højere effektivitet

Reducere sygefravær

 

Mange virksomheder har allerede stillet optimale ergonomiske muligheder til rådighed for medarbejderne. Desværre ser vi ofte, at medarbejderne ikke blevet instrueret I hvordan de skal udnytte dem. Det kan f.eks. være investering i kontorstole og hæve/sænkeborde på arbejdspladsen, som medarbejderne ikke ved, hvordan de skal indstille optimalt? Efter vores erfaring, er det meget få, der har den nødvendige viden, og endnu færre, der husker at inddrage den i hverdagen.

Vi tilbyder ergonomisk vejledning på arbejdspladsen, da forståelsen for den enkelte virksomheds ergonomiske udfordringer øges, og indlæringen for medarbejderne stiger når vejledningen sker i det konkrete arbejdsmiljø.

Vi tilbyder individuel ergonomi vejledning eller instruktion og anbefalinger omkring ergonomi i grupper på virksomheden. Husk at ergonomisk vejledning er skattefrit for virksomheden.

Åbningstider

Mandag-søndag: 05.00-23.00

Kontakt

Kontakt os