Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Sundhedsplejerske

Helle Bornæs

Helle Bornæs

Kontakt Information


Tlf: 20 60 24 00

info@sofiendal-sundhedsteam.dk

Book online

Er uddannet sygeplejerske i 1996, og i 2010 tog hun specialuddannelsen til sundhedsplejerske.

Som sygeplejerske har hun blandt andet været omkring det private område på en fertilitetklinik samt naturligvis børne afdelingen.

Som sundhedsplejerske har hun mange års erfaring indenfor småbørnssundhedsplejen, samt som en del af et Tværfagligt Team. Hun har herved stor erfaring med børn og familier fra 0 til 6 år

Hun har stor erfaring med, hvilke temaer der ofte fylder for de nyetablerede familier. Temaerne spænder bredt fra eksempelvis hjælp til amme etablering, søvn og gråd, overgangskost, motorik, udfordringer i at blive forældre, støtte til at etablere en god forældre-barn relation. Hun har også bred erfaring med, hvad der fylder når barnet er blevet lidt større. Det kunne være renlighedsproblematikker, temperamentsfulde børn, eller børn med selektive spisevaner, gode soverutiner, søskende jalousi, eller gentagne konflikter. Desuden har hun i alle hendes år som sundhedsplejerske beskæftiget mig med kvinder med efterfødselsreaktion, både individuelt samt i gruppe.

Er uddannet ICDP- vejleder. ICDP er en video baseret vejledningsmetode, hvor der fokuseres på barnets ressourcer. Hun er desuden certificeret i COS-P, som er en familie behandlings metode, der skal sikre en god og tryg tilknytning mellem barn og forældre. Hun er meget optaget af, at hjælpe med til at barn og forældre opnår en god relation.


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Åbningstider Receptionen

Mandag: 07.45-15.30
Tirsdag: 07.45-14.00
Onsdag: 07.45-15.30
Torsdag: 07.45-15.30
Fredag: 07.45-14.00

Åbningstider Træningscenter

Mandag-søndag: 05.00-23.00
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.