Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


JORDEMODERUddannet socialpædagog i 2001 og arbejdede en årrække med voksne født med syns- og høretab.

Uddanet jordemoder i 2010. Jeg har arbejdet på hhv Holstebro fødegang, som er en lille fødeafdeling med kun ukompliceret fødsler og Aalborg fødeafdelingen, som er en stor specialafdelingen med både ukomplicerede og komplicerede fødselsforløb. Jeg har været tilknyttet FOF, hvor jeg har undervist i forældre- og fødselsforberedelse.

Den tid jeg har været jordemoder, har jeg stort set altid været ansat som distriktsjordemoder. Det vil sige jeg kender de gravide, jeg skal føde med, da jeg har fulgt dem hele deres graviditet. Derudover er jeg ansat som hjemmefødselsjordemoder.

Jeg fungerer fortsat som jordemoder ansat i det offentlig, og med mit nye samarbejde med teamet her, tror jeg på, at jeg kan forene det bedste fra begge verdener. Vi har nemlig på mange måder et rigtig godt tilbud i det offentlige, men mange gange mangler der tid. Derudover har jeg efteruddannet mig indenfor områder, som jeg rigtig gerne vil sætte i spil i nogle andre rammer.

Mine år som praktiserende jordemoder har betydet, at jeg har haft og har mange graviditets- og fødselsforløb i hænderne. Mit erfaringsgrundlag er derfor bredt, men jeg lærer stadig nyt – netop fordi hvert møde og hvert forløb er unikt.

For mig er det så vigtigt, at du som gravid har en god og sund graviditet. Det er vigtigt for dig, for dit kommende barn og for jeres familie. Derudover er det vigtigt for mig, at du oplever tid og ro til at få talt om det, der er vigtigt for dig i forhold til at være gravid. Du vil hos mig modtage jordemoderfaglig vejledning og screening, som du kender det fra det offentlig – blot med mere tid.

Derudover vil du få mulighed for at få en bred vifte af andre tilbud, som styrker dig og din graviditet, idet jeg har efteruddannet mig indenfor følgende områder

  • Nordlys® massage grundform
  • Gravidmassage
  • Efterfødselssamtale
  • Akupunktur indenfor gravidtet, fødsel og barsel
  • Rebozo
  • Psoasmusklens funktion og betydning under graviditet, fødsel og barsel workshop ”spinning babies”

Se mere på min hjemmeside www.hosjordemoderen.dk


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Åbningstider Receptionen

Mandag: 07.45-15.30
Tirsdag: 07.45-14.00
Onsdag: 07.45-15.30
Torsdag: 07.45-15.30
Fredag: 07.45-14.00

Åbningstider Træningscenter

Mandag-søndag: 05.00-23.00
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.