Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

RAB-registreret zoneterapeut

Marianne Dahlquist

Marianne Dahlquist

Kontakt Information


Tlf: 20 60 24 00

info@sofiendal-sundhedsteam.dk

Book online

Jeg er selvstændig zoneterapeut, og har været en del af klinikfællesskabet Sofiendal – Aalborg sundhedsteam siden oktober 2014. 

For mange år siden valgte jeg, at mit livs gladeste indhold og største opgave skulle handle om, at hjælpe mennesker i alle aldre. Især børn og deres familie har været en vigtig del af mit arbejdsliv gennem årene. Jeg har i mine ungdoms år uddannet mig til instruktør og undervist indenfor børne-/og breddeidrætten.  

Mine uddannelser, seminarer og kurser 

Jeg er uddannet folkeskolelærer, zoneterapeut, babymassage instruktør, doula og healer 

Som zoneterapeut har jeg specialiseret mig i at give blid og effektiv zoneterapi til babyer og børn. Derudover har jeg også mange års erfaringer i at afhjælpe stress symptomer hos voksne og børn, anvende muskulær zoneterapi fokuseret på problemstillinger i muskler, led og rygsøjle, samt fertilitets behandling og graviditetsgener. 

Babyzoneterapi og Babymassage  

Er uddannelsesforløb jeg har gennemført gennem de sidste 8 år. Fokus har især været på symptomer/problemer, der typisk viser sig i småbørnsfamilien som; kolik, fordøjelsesbesvær,  luftvejsproblemer, generelt svagt immunforsvar, øreproblemer, eksem og søvnproblemer.  

Doulauddannelsen  

Denne uddannelse tog jeg for et 3,5 år siden. Jeg været glad for også at have denne vinkel med, da den har bidraget til min viden om, hvordan vi kan drage endnu større omsorg for hinanden. Ordet doula kommer fra græsk og betyder ”kvinde som tjener”. En doula er en professionel fødselshjælper, som selv har født. Hun støtter, opmuntrer og vejleder de kommende forældre før, under og efter deres barns fødsel og sikrer kontinuitet i forløbet. Hendes fødselsintervention starter, når familien oplever at være i fødsel og at have behov for omsorg. En doula ønsker at samarbejde med det etablerede system, og har stor respekt for jordemoderens arbejds- og ansvarsområde. Doulaen kan, via sit kendskab til fødsler og den fødende familie lette samarbejdet på fødestederne. Den viden jeg har med, bruger jeg naturligvis i mit arbejde med kvinder og babyer. 

Energi og zoneterapi 

Når man som behandler arbejder med mennesker, vil der helt naturligt ske energiudveksling under behandlingen. For at få et større overblik over, hvad energi grundlæggende er for en størrelse og for at få indblik i, hvordan energifelterne breder sig udenfor den fysiske krop har jeg deltaget i Seminaret ”En ny tids biologi”, taget kursus i Energiterapi og Traditionel Kinesisk Medicin herunder øreakupunktur. Jeg har gennemført en 2 årig healer uddannelse og er blevet mere meget mere bevidst om, at man med nyere fintfølende instrumenter rent faktisk har påvist, at hos en person der koncentrerer sig om at heale, bliver energifeltet omkring hænderne op mod 1000 gange kraftigere.  

  

Hvem er jeg som behandler? 

Jeg er selvstændig og har arbejdet med zoneterapi og mennesker i min klinik siden 2010. Inden mit brancheskifte var jeg folkeskolelærer og har undervist siden 1995.  

Jeg har været en del af klinikfællesskabet Sofiendal – Sundheds Team siden oktober 2014.   

Jeg har gennemført 300 timer og bestået eksamen i anatomi, fysiologi og patalogi. 

Jeg har de sidste 8 år videreuddannet mig inden for zoneterapien bl.a. med fokus på fertilitetsforløb for par, zoneterapi til gravide, babyens kranio sakrale system, babymassage samt zoneterapi specifikt til børn og unge.  

I 2018 færdiggør jeg babymassageinstruktør uddannelsen.  

I 2016 gennemførte jeg et uddannelsesforløb til Doula.  

I 2016 afsluttede jeg 1,5 års uddannelse i Muskulær Zoneterapi.  

Derudover har jeg gravet et spadestik dybere og blevet meget klogere på kroppens imponerende systemer og komplicerede processer. Jeg har gennem årerne udvidet min viden om; livets hormoner, hormonsystemets funktioner og ubalancer, meridianbehandlingsteknikker, traditionel kinesisk medicin, akupressur og energiterapi, fordøjelsessystemets mikrobiologi og tyktarmens anatomi samt immunforsvaret og forebyggelse af sygdomme.   

Jeg har gennemført kurser med fokus på; stressbehandling og øreakupunktur, biopati, kost og ernæring samt bevægeapparatet og META-sundhed.   

I 2014 afsluttede jeg en 2 årig Golden Wings Healer uddannelse.  

Jeg har ind imellem alle kurserne også undervist voksne. Jeg har uddannet og eksamineret kommende zoneterapeuter på en zoneterapeutskole i Midtjylland.   

 

  

 

  

  

  

  

  

  

 

 


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Åbningstider Receptionen

Mandag: 07.45-15.30
Tirsdag: 07.45-14.00
Onsdag: 07.45-15.30
Torsdag: 07.45-15.30
Fredag: 07.45-14.00

Åbningstider Træningscenter

Mandag-søndag: 05.00-23.00
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.