Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


OM OS


Klinikken


Sofiendal Sundhedsteam er et sundhedshus beliggende i Aalborg SV – i samme bygning som Lægerne Sofiendal. Vi har Aalborgs bredeste faglige behandlingsteam, og har et unikt koncept, da vi har flere faggrupper, der arbejder tæt sammen, for at udnytte de enkelte behandleres kompetencer til fulde. Dette mener vi, skaber det optimale behandlingstilbud til vores patienter.

Klinikken råder over 500 kvm, med 10 behandlingsrum, trænings/pilates rum samt stort flot træningscenter med specielt udvalgte maskiner. Der er naturligvis mulighed for omklædning, og vi har lækre bade faciliteter med individuelle baderum. Klinikken har handicapvenlig indretning og har gode parkeringsforhold, som naturligvis er gratis. Bus nr. 14 kører lige til døren.

På klinikken er vi 6 fysioterapeuter hvoraf den ene er børnefysioterapeut, en kiropraktor, en massør, en zoneterapeut, en kostvejleder, en ergonomisk vejleder, samt pilates og yoga instruktører. Vi arbejder også i mindre teams, med kvalifikationer indenfor et specifikt område.

Vi har samlet et stærkt team, der tilsammen udgør vores idrætsklinik. Her indgår både idrætsfysioterapeuter, kiropraktor og massør – alle med stor erfaring indenfor idrætsverdenen. Læs mere om idrætsklinik.

Vi har et unikt efterfødselsforløb med zoneterapi, babymassage, træning med fysioterapeut – både for mor og barn og gennemgang af relevante temaer med sundhedsplejerske. Endvidere vil vi løbende udbyde spændende workshops i relation til efterfødselsforløb. Læs mere om efterfødselsforløb.

Vi samarbejder også med virksomheder, der ønsker at gøre en ekstra indsats for deres medarbejderes sundhed, og forbedre arbejdsmiljøet. I dette team har vi tilbud om ergonomivejledning, behandling fra hele vores team og mulighed for træning. Læs mere om erhvervstilbud.

Vi har et stærkt Rygteam med mange års erfaring i grundig udredning samt behandling af lænd, brystryg samt nakke problematikker. I dette team vil vi kunne inddrage vores forskellige kompetencer på tværs af faggrupper. Hermed har vi de optimale forudsætninger for at løse selv komplekse rygproblemer. Læs mere om vores mange behandlings- og trænings muligheder i venstre side.


Vores teamSundhedsplejerske

Helle Bornæs


Læs mere


Massør

Lars-Henrik Thomsen


Læs mere


Fysioterapeut

Lone Møller Luplau


Læs mere


RAB-registreret zoneterapeut

Marianne Dahlquist


Læs mereFysioterapeut

Rikke Lenander


Læs mere


Fysioterapeut

Jens Erik Jørgensen


Læs mere


Kostvejleder og Fysioterapeut

Line Topholm


Læs mereAkupunktør og Fysioterapeut

Kim Luplau


Læs mere


Kiropraktor

Eirik Vågsether


Læs mere


Yoga instruktør

Vita Rud Nielsen


Læs mere


Sekretær

Henriette Kallehauge


Læs mereStatsautoriseret Fodterapeut

Trine Heidelbach Lütt


Læs mere


Jordemoder

Tina Daasbjerg Christensen


Læs mere

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Åbningstider Receptionen

Mandag: 07.45-15.30
Tirsdag: 07.45-14.00
Onsdag: 07.45-15.30
Torsdag: 07.45-15.30
Fredag: 07.45-14.00

Åbningstider Træningscenter

Mandag-søndag: 05.00-23.00
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.