Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


VIDEOKONSULTATION


Videokonsultation i din browser, på alle digitale dimser

Sofiendal Sundhedsteam ved fysioterapeut Jens Erik Jørgensen tilbyder nu videokonsultationer. Vi er tilgængelig mellem 0800 og 1600.

Hvem kan benytte videokonsultation og hvad koster det?
Konsultationen er indtil videre gratis og åben for alle. Ydelsen prissættes efter myndighedernes retningslinjer. Nogen problemstillinger egner sig ikke for at vurdere over video, dette vil fysioterapeuten informere dig om, hvis det skulle være tilfældet.

Hvordan virker det? 
Du skal sende os en mail med dit navn og telefon-nr, hvor du skriver du ønsker videokonsultation. Send mail til jens-erik@sofiendal-sundhedsteam.dk . Når terapeuten modtager mailen vil han sende dig et link til en side på internet.  Her skal du oprette dig som bruger og verificere med NEM-id, sådan at vi ved hvem vi snakker med. Terapeuten får besked når du er oprettet, og vil kontakte dig.

Ingenting at downloade, intet udstyr
Konsultationen virker i din internet browser, som du normalt bruger, og det virker på alle enheder, som smartphones, browsers og computere.

Trygt og sikkert
Din videosamtale er ende- til ende krypteret, som betyder, at ingen andre har tilgang til denne samtale. Løsningen vi benytter er lavet af confrere.com


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Åbningstider Receptionen

Mandag: 07.45-15.30
Tirsdag: 07.45-14.00
Onsdag: 07.45-15.30
Torsdag: 07.45-15.30
Fredag: 07.45-14.00

Åbningstider Træningscenter

Mandag-søndag: 05.00-23.00
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.