Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


ZONETERAPI


Med fokus på fodsålerne stimuleres kroppens naturlige indre processer og gennem zoneterapien opleves grounding-effekten særlig tydeligt. Ikke mindst af den grund er zoneterapi en ganske enestående metode ved behandling af alle stresstilstande
Zoneterapi er en blid og nænsom behandling, man med stor effekt kan kombinere med andre behandlingsformer her i huset bl.a. fysioterapi, kiropraktik, massage og akupunktur.

Dagen lang, året rundt påvirkes kroppens indre. De såkaldte små ”ildebrande”, der opstår, afhjælper zoneterapien din krop med at slukke, inden den føler sig helt brændt ud.

Under mit arbejde anvender jeg metoder, der ”inviterer behandlingen indenfor”.

Vælger du denne type behandling – alene eller som en del af et behandlingsforløb, vil du med stor sandsynlighed opleve, hvordan den får dine celler til…. ja, at smile til dig.

Behandlingstiden er ca. en time, hvor du vil opleve fred og ro med plads til et naturligt tank op af endorfiner og oxytocin som begge er vigtige feel-good-hormoner som kroppen frigiver i større mængder under behandlingen.

Du vil formentlig gå fra behandlingen med et andet overskud og følelsen af lindring af evt. smerter og/eller anden ubehag. Kan med fordel anvendes til flg.:

Stress
Bevægeapparatsproblematikker
Muskelspændinger
Allergi/høfeber
Barnløshed
Betændelsestilstande
Fordøjelsesproblemer
Hovedpine/migræne
Klimakterie – overgangsalder
Zoneterapi er godt for alle

Nogle gange kan zoneterapi stå alene som behandlingsform, andre gange som supplement til konventionel behandling. Tanken bag denne alternative behandlingsform bygger på et menneskeligt helhedssyn og uanset hvilken lidelse man har, kan zoneterapi hjælpe videre.

Mange går ikke kun til zoneterapeut, når de bliver akut syge. De anvender zoneterapien rent forebyggende og som led i en sundere livsførelse. Zoneterapi har ingen bivirkninger – udover at man kan blive afhængig!


Værd at vide om behandlinger til mennesker i alle aldre


Hvem søger behandling hos mig?

Jeg møder mange mennesker i løbet af min dagligdag på klinikken. Ung som gammel ja selv det ufødte barn har jeg haft fornøjelsen at hjælpe indirekte gennem mor, når hun får behandling i graviditeten. Gennem alle årene har jeg fået erfaring i at behandle par med infertile udfordringer, gravide, nyfødte babyer, de lidt større børn og unge, kvinder og mænd i alle aldre, sportsfolk, kritisk syge, mennesker med forskellige handicap og ældre mennesker.

Jeg har dyb respekt for det menneske, jeg sidder overfor og synes altid det er spændende at samarbejde med dem der kommer hos mig. Alle vil kunne mærke en hel naturlig omsorgsenergi her og jeg lægger stor vægt på, at man føler sig tryg og afslappet i behandlingsforløbet.Behandlingstilgangen:

Efter flere år inden for mit felt og i et dagligt samarbejde med alle de skønne mennesker, jeg med stor taknemmelighed har været heldig at møde på min vej, er det min klare opfattelse, at kroppen ER en fantastisk biologisk konstruktion! Hvis noget i kroppen ikke fungerer, som det skal, er ubalance uundgåeligt og vi får ren besked i form af fysisk eller psykisk smerte eller ubehag. Det er helt normalt og må til, så kroppen igen får muligheden for at genfinde balancen! Nedprioriter eller overhører vi signalerne over tid, trættes kroppens processer og ubalancen vil nu vise sig som sygdom, vedvarende eller tilbagevendende smerte, kronisk træthed, daglig utilpashed eller udbrændthed.

Den form for zoneterapi jeg tilbyder foregår altid under/ovenpå fødderne og op langs underbenet for også at stimulere vigtige energipunkter der. Behandlingsteknikken er blid, men dybdegående og den har en afslappende indvirkning på kroppens nervesystem. Behandlingen tager især hensyn til at nære både fysisk og følelsesmæssigt. Den er en slags inspirationskilde og kan dermed være en slags hjælp til selvhjælp.

Min behandlingstilgang er holistisk og jeg lægger stor vægt på at ”åbne” forbindelsen fra hoved til hjerte og mave. Energibehandling kan være en naturlig del af forløbet, hvilket betyder jeg ind imellem vil arbejde på energipunkter/akupunkturpunkter/chakra langs rygsøjlen, på maven, langs armene og i ansigtet. Jeg har altid god tid til at lytte, og tager udgangspunkt i det du kommer med. I mødet opstår mulighederne for sammen at finde frem til den bagvedliggende årsag til symptomerne.

Arbejdsmetoden er effektiv og vil påvirke genopbygning af balance mellem det indre og det ydre kropsmiljø. Den manuelle trykteknik, jeg anvender på føddernes reflekszoner, stimulerer kroppens systemer til optimal balance. Behandlingen ”ringer op” til kroppens kommunikationssystemer via stimulering af nerveender, der sender nervesignaler ind til kroppens centrale nervesystem og regulering af hormonsystemet via et smart feedbacksystem. På naturlig vis sker der en ”økologisk” selvheling af de ”sår og skrammer”, der kommer på krop, sind og sjæl, når man lever et helt almindeligt liv, som vi alle kender det fra hverdagens ræs og hurtige tempo


Hvad får du med efter behandling:

Erfaringsmæssige fysiske og psykiske fordele ved zoneterapi til voksne:

Styrker balancen i krop og psyke samt fremme kroppens almene sundhed. Lindrer smerter og er effektiv som behandling af en lang række lidelser. Det er med til at vedligeholde et godt helbred. Se også under børn….

Erfaringsmæssige fysiske fordele ved zoneterapi til børn:

Forbedrer kredsløbet hos barnet. Samtidig stimulerer det udrensningen, luftvejene og fordøjelsen. Regulerer hormonbalancen og stimulerer immunforsvaret. Det afslapper også muskler og knogler. Endelig stimuleres nervesystemet og sanseindtrykkene med afslappethed og ro. Kan virke akut smertelindrende.

Erfaringsmæssige psykiske fordele ved zoneterapi til børn:

At barnet bliver et mere roligt og gladere barn. Behandlingen dæmper uro efter en hård fødsel, Styrker båndet mellem forældre og barn på en kærlig måde. Søvnen forbedres ved, at barnet finder mere ro.

Zonemassage:

Er en energimassage til barnet på bestemte reflekszone områder på kroppen.

Babymassage:

Er en metode til eller måske nærmere et ønske om at styrke børns udvikling og kropsbevidsthed gennem naturlig og kærlig berøring. Berøring og nærvær gør, at kroppen frigør hormonet oxytocin, der påvirker kroppens nervesystem, så baby spænder af, afstresser og får ro på.

Vigtige zoner på kroppen stimuleres, og på den måde opløses og fjernes energiblokeringer. Det betyder, at impulser i nervesystemet øges, hormonreguleringen, kredsløbet og immunforsvaret styrkes, ubrugbart lymfevæske og affaldsstoffer drænes væk.

Mine behandlinger er altid en kombination af; fokus, nærvær, zoneterapi, energiarbejde og rådgivning om sund livsstil, kost, urter, kosttilskud mm. Mine behandlinger tilpasses dit behov og kan opleves forskellige fra gang til gang. Det vil være ret naturligt, da alle mennesker er en nyere udgave af sig selv i dag i forhold til i går og fordi jeg konstant tilegner mig ny viden og udvikler mig både som menneske og behandler. Jeg tillader mig at møde dig der, hvor du er, for så får du lige præcis det, som du har brug for, når du kommer i klinikken.

Du kan læse mere om babymassage workshoppen ved klikke her.

Hæv dit oxytocin niveau med zoneterapi:

Jeg er stor fan af oxytocin. Kærligheds-hormonet OXYTOCIN er hormonet for nydelse og glæde,. ”Keep it simple”; du skal huske at få masser af kram og berøring for at have det godt.

Når vi er pressede, kede af det og ensomme, kan vi savne et kram eller bare en lille berøring, som tegn på omsorg og medfølelse. Men hvad sker der egentligt i kroppen, og hvorfor er det så vigtigt med det der oxytocin? Hormonet hjælper med at reducere blodtrykket og få pulsen ned. Det styrker immunforsvaret og man har nemmere ved at optage næringsstoffer fra maden. Det er et fremragende middel mod stress, da

det hæmmer frigørelsen af stresshormonet kortisol. Oxytocin dannes i hypofysens baglap. Hormonet får også livmoderen til at trække sig sammen under fødslen og medvirker ved amningen. Oxytocin dæmper angst og uro. Fremmer vækst og heling.

Husk at være opmærksom på at frembringe hormonet og gør noget, der gør dig glad hver dag,. Det vil give dig øget velvære og overskud.

Zoneterapi stimulerer kroppen til at frigive dette vigtige hormon. En af grundene til at du vil opleve at behandlingen giver din krop et velvære boost.

Oxytocin-hormonet bliver bl.a. frigjort ved:

 • Kram
 • Berøring – fx zoneterapi/massage
 • Nærvær
 • Positive omgivelser
 • Oplevelsen af empati
 • Sex

Reaktioner på behandling:

En udrensning af noget kroppen ikke har brug kan vise sig som noget man ”skiller sig af med” og varer normalt et par dage og kan vise sig på én eller flere måder:

 • Hovedpine – mere tørstig
 • Ændret energiniveau
 • Træthedsfornemmelse – kroppen har brug for hvile til at genfinde sin balance
 • Hyppigere vandladning som kan ændre farve og lugt
 • Hyppigere tømning af tarmen som kan ændre farve og lugt
 • Hyppigere forekomst af sved som kan lugte kraftigere
 • Tidligere sygdomme kan vise sig, men i en langt mildere grad og klinger hurtigt af
 • For kvindens vedkomne kan opleves øget udflåd
 • Menstruationen kan forrykke sig en smule – rette sig ind i en mere regelmæssig cyklus
 • Lettere humørsvingninger – typisk et fornyet overskud
 • En stærk fornemmelse af grounding; afslappethed, lethed og velvære

Generel information:

Registreret Alternativ Behandler

Jeg er RAB godkendt, hvilket er en beskyttet titel, der kun må bruges af behandlere, der lever op til lovgivningens krav om bl.a. uddannelse, etik og god klinisk praksis. RAB er et resultat af et samarbejde mellem Sundhedsstyrelsen og Sundhedsministeriet.

Foreningen for Danske Zoneterapeuter

Jeg er medlem af en brancheforening. For at opretholde sit medlemskab og RAB registrering skal man over en 3 årig periode løbende dygtiggøre sig med kurser og efteruddannelse.

Forenede Danske Zoneterapeuter
Forenede Danske Zoneterapeuter
Henvisning til zoneterapi?

Man skal ikke have en henvisning fra lægen. Man kan kontakte en zoneterapeut direkte og aftale en tid. Nogle sundhedsforsikringer kræver dog man har været i kontakt med sin læge om symptomet indenfor de sidste 12 måneder. Spørg dit forsikringsselskab!

Man kan få tilskud til behandling

Sundhedsforsikringer og Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til zoneterapi udført af behandlere, som er Registrerede Alternative Behandlere (RAB) i FDZ.

Hos Sygeforsikringen “danmark” finder man aktuel information om tilskud til behandlingerne. Har man en sundhedsordning via sit job, kan der også være muligheder for tilskud.

Tillid til det alternative

Danskernes tillid til den alternative behandlerverden er steget. Mange er blevet mindre autoritetstro og føler sig ikke altid mødt eller hjulpet tilstrækkeligt i det etablerede system. Samtidig er mange blevet mindre tolerante overfor at have det skidt og afprøver derfor forskellige metoder for at blive raske.

Danskernes brug af alternativ behandling stiger stadig støt. Hvor 44% af den voksne danske befolkning valgte alternativt i 2005, er tallet i 2010 53%. Det svarer til knap 3 millioner danskere. Mest populært er massage og derefter kommer akupunktur og zoneterapi. Kvinderne udgør stadig den største andel af brugerne og stigningen i forbruget er særlig stor blandt de 35-44 årige mænd, hvor 29% har brugt alternativ behandling inden for de seneste år. I 2005 var tallet 21% blandt mænd i aldersgruppen 25-44 år.


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Åbningstider Receptionen

Mandag: 07.45-15.30
Tirsdag: 07.45-14.00
Onsdag: 07.45-15.30
Torsdag: 07.45-15.30
Fredag: 07.45-14.00

Åbningstider Træningscenter

Mandag-søndag: 05.00-23.00
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.