Fodterapi anvendes til at behandle og forebygge forskellige fodlidelser og smerter. Disse problemer kan være medfødte, såsom hulfod, platfod og klumpfod. Dog opstår de fleste smerter i løbet af livet som følge af overbelastning, forkert fodtøj, dårlig hygiejne, akutte skader eller eftervirkninger af kredsløbssygdomme som diabetes.

zoneterapi (1)

Fodterapi er ideel for dig, der har brug for behandling af hård hud, ligtorne, fodvorter eller nedgroede negle, eller for dig, der ønsker sunde og velplejede fødder.

En fodterapeutisk undersøgelse indebærer en samtale om din sygehistorie samt en klinisk undersøgelse af hud, negle, muskler og led.

Behandlingen tilpasses individuelt baseret på undersøgelsens resultater. Typisk vil behandlingen inkludere klipning og formning af negle, fjernelse af hård hud og ligtorne samt vejledning i fodhygiejne, øvelser og forebyggelse af fodproblemer.

 

Oversigt over behandlinger og priser

Almindelig fodbehandling – kr. 500,- /45 min.

Neglene klippes, afrettes og renses op, hård hud beskæres, hælrevner og ligtorne fjernes, afslutningsvis smøres fødderne ind i en plejende creme. Der gives vejledning i fodtøj og pleje af dine fødder.

Første konsultation fodterapi – kr. 600,-/ 30 min.

Almindelig fodbehandling + oprettelse af patientjournal.

Kompliceret fodbehandling – kr. 600,-/30 min.

Denne behandling vælges når du har ekstra meget hård hud, store hælrevner, flere ligtorne eller deforme negle som kræver ekstra tid at behandle.

Delbehandling – kr. 350,-/30 min.

Denne behandling vælges ved følgende:

  • Fjernelse af 1-2 ligtorne
  • Behandling af én eller to fortykkede negle
  • Påsætning af neglebøjle på én negl
  • Negleklip på tæer
  • Negleklip på fingre

Frysning af fodvorter – kr. 250 kr. /20 min.

Prisen er for én behandling af op til 3 fodvorter. Du skal forvente omkring 5 behandlinger pr. vorte

Luksus behandling – kr. 600,-/ 60 min.

Denne behandling vælges, hvis du foruden almindelig fodbehandling ønsker ekstra velvære til dine fødder. Behandlingen starter med et dejligt varmt fodbad og afslutningsvis får du en lækker fodmassage med en plejende fodcreme. Afslutningsvis kan du få lakeret negle i en farve efter eget valg fra sortimentet.

OBS! De angivne tider er inklusiv tid til journalskrivning og rengøring mellem hver patient.

Kontakt

Kontakt os