Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


YOGA


Hatha Yoga: I yogatimerne arbejder vi med fysiske yogastillinger i et roligt tempo, og i kombination med åndedrætsøvelser. Ud over at give dig styrke, stabilitet og smidighed i kroppen giver arbejdet med de fysiske yogastillinger dig også et mentalt velvære. 

 Den beviste brug af et dybt og roligt åndedræt hjælper dig til at komme dybere ind i stillingerne og bringer ro i sindet. Yogaen bringer balance i både krop og sind. 

Vi arbejder med alignment, dvs. med kroppens rette linjer, for at finde ind til en god kropsholdning og en hensigtsmæssig måde at bevæge kroppen på. Du vil møde både styrkende og smidiggørende stillinger, og vi kommer rundt om hele kroppen. I yogatimerne møder du en kombination af enkeltstående yogastillinger og stillinger bundet sammen i sekvenser, der udføres i et tempo, hvor du har tid til at være i stillingerne og mærke deres virkning. Der vil være både stående, siddende og liggende stillinger. For at give dig det fulde udbytte af de fysiske øvelser afsluttes hver yogatime med en afspænding. 

Du bliver instrueret grundigt i yogastillingerne, og i nogle stillinger anvender vi blokke og bælter, så stillingerne kan tilpasses netop din krop. 

 

Yogahold  

Tirsdag kl. 09.45-11.15: Hatha yoga

Torsdag kl. 19.00-20.30: Hatha yoga 

 

Se priser her.

 

Tilmelding 

Tilmelding henvendelse til receptionen på 20 60 24 00 eller send en mail til info@sofiendal-sundhedsteam.dk

 

 Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Åbningstider Receptionen

Mandag: 07.45-15.30
Tirsdag: 07.45-14.00
Onsdag: 07.45-15.30
Torsdag: 07.45-15.30
Fredag: 07.45-14.00

Åbningstider Træningscenter

Mandag-søndag: 05.00-23.00
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.