Vi er forhandler af DJO (Don Joy) samt Sporlastic, der er store leverandører på markedet i skinner/lændebælter mm. Vi har valgt at have disse produkter, da vi mener de lever op til vores kvalitetskrav. Vores fysioterapeuter kan rådgive og vejlede i hvilke produkter der er optimale til netop din problematik.

 

Vi forhandler bl.a følgende:

albue strop

Albuestrop

Til at aflaste overbelastningsgener i albuen fx musearm, tennis-og golfalbue.

lændebælte

Lændebælte

Aflaste smerter efter rygproblemer, virker stabiliserende og aflastende. Fås i mange forskellige modeller og udgaver, alt efter hvilken funktion bæltet skal have. Vi kan rådgive dig i valg og model af rette lændebælte. Lændebælter kan også beskytte din lænd, når du arbejder med noget der kræver fysisk anstrengelse som fx havearbejde

bækkenbelte

Bækkenbælte/SIJ bælte

Når smerterne kommer fra bækkenet, kan et bækkenbælte i nogen tilfælde være til stor gavn. Det benyttes også til gravide der oplever bækkenrelaterede problemer i deres graviditet.

hælkile

Hælkiler

Aflaster og støddæmper ved smerter i akillessene, det bløde punkt i midten af kilen giver ekstra stødabsorbering. Kan også benyttes ved smerter i fx hælens fedtpude.

knæskinne2

Knæskinner/knæbind

Smerter i knæene er vidt forskellige, hvorfor valget af en knæskinne eller et knæbind ofte kræver en terapeutisk vurdering. Dette for at sikre, at du får netop den skinne der er den rettet til din skade. Vi forhandler skinner til korsbånd- sideledbånd- menisk- brusk- eller muskelskader. Knæ skinner eller bandageløsninger kan være et supplement til løsningen på smerter og/eller instabilitet i knæet.

knæstrap

Knæstrap

En knæstrap er designet til at aflaste senen mellem knæskal og underben fx ved springerknæ og Osgood Schlatter syndrom.

ankelskinne

Ankelskinner/Ankelbind

Kan bruges som konservativ behandling efter skader på ankelleddets ledbånd, samt ved kronisk instabilitet eller efter diverse forvridninger. Bruges også forebyggende ved fx håndbold eller fodbold.

holdningselastik

Holdningselastik (posture medic)

Er en elastik der styrker, forbedre og stabiliserer kroppens holdning. Dårlig holdning øger unødigt belastninger på en lang række af kroppens strukturer, og er dermed årsag til mange gener i særligt ryg- nakke og skulderregion. Elastikken er udviklet til at støtte og stabiliserer kroppen i en naturlig holdning. Holdningselastikken er nem at bruge udenpå tøjet og kan tages med overalt.

Åbningstider

Mandag-søndag: 05.00-23.00

Kontakt

Kontakt os