Graviditetsholdet er en god mulighed for dig som vordende mor, for at holde dig aktiv og sund under graviditeten og derved følge sundhedsstyrelsen anbefalinger. Vores hold er specielt designet til at imødekomme de unikke behov og udfordringer, du som gravid kan opleve i takt med, at baby vokser sig større og der kommer mere belastning på kroppen.

pregnancy-exercises

På holdet vil du blive guidet af en fysioterapeut, som har en videreuddannelse indenfor gravditet, underliv og efterfødsel og som vil sørge for, at træningen er sikker og effektiv. Vi fokuserer på øvelser, der styrker kroppen, så den forberedes til fødslen, samtidig med at vi arbejder på at opretholde fleksibilitet og mobilitet. Der vil også under hver træning være fokus på bækkenbunden, både i form af øvelser og udspænding.

Træningen foregår i et trygt forum med max 8 personer på holdet, hvor der også er mulighed for at dele erfaringer og støtte hinanden under graviditeten. Der skabes et trygt og støttende miljø, hvor du kan dele dine bekymringer og glæder med andre i samme situation.

 

Fordele ved at være fysisk aktiv under sin graviditet:

  • Kan lindre lænde- og bækkensmerter
  • Forebygge graviditetsdiabetes
  • Mindske chancen for inkontinens
  • Reducerer væske i kroppen
  • Forberede kroppen fysisk på fødslen
  • Forebygge gener i dit efterfødselsforløb

Uanset om du er nybegynder eller erfaren i træning, er vores graviditetshold åbent for alle. Vi tilpasser træningen til dit individuelle niveau, og sørger for at alle får mest muligt ud af det, uanset hvilket trimester du er i. Så kom og vær med på vores graviditetshold – din krop og dit barn vil takke dig for det

 

Hvornår:

Tirsdag kl. 16-17

 

Pris:

650 kr for 6 gange

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, ydes der tilskud til træningen.

Holdet oprettes løbende.

 

Tilmelding:

Der er løbende tilmelding til holdene

Du tilmelder dig ved at skrive en mail til info@sofiendal-sundhedsteam.dk eller ringer til klinikken på 20 60 24 00

 

Adresse: Sofiendal Sundhedsteam, Sofiendalsvej 92C, 9200 Aalborg SV

Åbningstider

Mandag-søndag: 05.00-23.00

Kontakt

Kontakt os