Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.






Persondatapolitik


1. Indledning
Denne privatlivspolitik har til formål at sikre, at de personoplysninger, som Sofiendal Sundhedsteam behandler og indhenter fra dig, behandles korrekt og i overensstemmelse med dine rettigheder.

Denne persondatapolitik finder anvendelse på den nedenstående behandling af dine personoplysninger.

2. Den dataansvarlige
Sofiendal Sundhedsteam er dataansvarlig i forbindelse med indsamling og behandling af dine personoplysninger. Vores kontaktoplysninger er:

Sofiendalsvej 92a
9200 Aalborg SV
Tlf: 20 60 24 00
Email: info@sofiendal-sundhedsteam.dk

3. Formålet med behandlingen
Vi behandler som led i administrationen af aftalen og kundeforholdet mellem dig og Sofiendal Sundhedsteam en række personoplysninger om dig. Foruden en behandling med det generelle formål at administrere kundeforholdet mellem dig og Sofiendal Sundhedsteam, behandler vi dine personoplysninger med følgende specifikke formål:

Formål
• Besvarelse af dine henvendelser
• Kommunikation vedrørende din ordre, bestilling, service etc.
• Fremsendelse af faktura og registrering af betaling(er)

Retsgrundlag for behandling
Behandling sker med henblik på opfyldelse af de kontraktforhold, som er indgået mellem dig og Sofiendal Sundhedsteam, jf. persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b.

Retsgrundlag for behandling
Behandlingen sker med henblik på opfyldelse af Sofiendal Sundhedsteam’ retlige forpligtelser, jf. persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra c.

4. Kategorier af personoplysninger
Personoplysninger omfatter alene almindelige personoplysninger. Dette omfatter – men er ikke begrænset til – navn, adresse, e-mail adresse, telefonnummer, faktureringsoplysninger mv.

5. Indsamling af oplysninger
Vi indsamler primært oplysninger fra dig og gennem den løbende administration af kundeforholdet, herunder gennem telefoniske drøftelser, e-mail korrespondance samt ved fysiske møder eller ved udøvelsen af en service på din adresse.

6. Videregivelse af dine personoplysninger
Dine personlige oplysninger benyttes udelukkende af Sofiendal Sundhedsteam. Vi formidler og sælger aldrig dine oplysninger til tredjepart med henblik på markedsføring uden for Sofiendal Sundhedsteam.

Dine personlige oplysninger overlades til Sofiendal Sundhedsteam’ samarbejdspartnere, som leverer ydelser på Sofiendal Sundhedsteam’ vegne og i overensstemmelse med Sofiendal Sundhedsteam ’ instruks og kun til at levere den bestilte serviceydelse.

7. Opbevaringsperiode for dine personoplysninger
Sofiendal Sundhedsteam vil kun behandle og opbevare dine personoplysninger i det tidsrum, det er nødvendigt af hensyn til ovenstående formål, og således at vi kan varetage dine interesser bedst muligt.

Sofiendal Sundhedsteam vil i forbindelse med bestemmelse af opbevaringsperioden bl.a. lægge vægt på, om en opbevaringsperiode følger af lovgivningen, herunder bogføringsloven.

Derudover vil der blive lagt vægt på, om dine personoplysninger og øvrige oplysninger kan tjene som dokumentation for det udførte arbejde og om det er nødvendigt for at vi kan varetage vores interesser i forbindelse med en eventuel reklamation.

8. Behandlingssikkerhed
Sofiendal Sundhedsteam har implementeret og gennemført nødvendige og passende sikkerhedsforanstaltninger med henblik på at beskytte dine personoplysninger mod uautoriseret eller ulovlig behandling og mod hændeligt tab, tilintetgørelse eller beskadigelse.

Vi bestræber os gennem vores interne procedurer på bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

9. Dine rettigheder
Du har ret til efter anmodning at få oplyst, hvilke oplysninger Sofiendal Sundhedsteam behandler om dig.

Hvis de oplysninger, som Sofiendal Sundhedsteam behandler om dig er urigtige, ufuldstændige eller vildledende, har du ret til at få berigtiget, fuldstændiggjort eller blokeret oplysningerne.

Du kan også under visse betingelser have ret til at få slettet dine personoplysninger.

Du kan også i visse tilfælde gøre indsigelse mod Sofiendal Sundhedsteam’ behandling af dine personoplysninger eller tilfælde bede Sofiendal Sundhedsteam begrænse behandlingen af dine oplysninger.

Du kan i visse tilfælde have ret til dataportabilitet, herunder at få overført dine personoplysninger til en anden dataansvarlig.

Ønsker du at høre mere om – eller udøve dine rettigheder, kan du kontakte:

Sofiendalsvej 92a
9200 Aalborg SV
Tlf: 20 60 24 00
Email: info@sofiendal-sundhedsteam.dk

10. Klage
Du kan til enhver tid kontakte Sofiendal Sundhedsteam, hvis du mener, at Sofiendal Sundhedsteam behandler dine personoplysninger i strid med gældende lovgivning.

Du har også ret til at klage til:
Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K
Tlf.: 33 19 32 00
dt@datatilsynet.dk

11. Overførsel af dine personoplysninger til tredjelande
Dine personoplysninger behandles inden for EU.

12. Ændringer
Sofiendal Sundhedsteam forbeholder sig retten til at ændre denne privatlivspolitik.
Sofiendal Sundhedsteam til enhver tid gældende privatlivspolitik vil til enhver tid kunne tilgås fra vores hjemmeside https://sofiendal-sundhedsteam.dk/

13. Cookies
Sofiendal Sundhedsteam anvender cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores cookiepolitik, som du kan finde her: https://gustafsenvvs.dk/privatlivs-og-cookiepolitik/



Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Åbningstider Receptionen

Mandag: 07.45-15.30
Tirsdag: 07.45-14.00
Onsdag: 07.45-15.30
Torsdag: 07.45-15.30
Fredag: 07.45-14.00

Åbningstider Træningscenter

Mandag-søndag: 05.00-23.00
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.