Hos Sofiendal Sundhedsteam tilbyder vi mulighed for at købe de redskaber, som vi benytter i vores behandlingen eller genoptræningen. Flere af redskaberne bruges også på vores forskellige træningshold.

Foamroller

Er det universelle redskab til træning af balance, stabilitet, mobilitet og muskel koordinering og så benytter vi den flittigt på vores pilates hold. En foam roller anvendes til mange formål fx til både muskeltræning, udstrækning af afspænding.

Redondobold

Benyttes til træning af bl.a vores kernestabilitet/coretræning. Benyttes også som redskab til træning af nakke og halsmuskler. Bolden er nem at have med på fx ferie og har mange forskellige anvendelsesmuligheder, en unik lille bold.

Stor træningsbold

Kan benyttes som en ekstra stol hjemme og på job, hvor du får træningen nemt ind i hverdagen. Bolden er et godt redskab i forskellige styrke og stabilitets øvelser.

Elastikker

Vi benytter elastikker i mange af vores hjemmeøvelser til både skulder og knæ. Vi har elastikker i forskellige hårdhedsgrader, så du kan få netop det der passer til din træning.

balancebræt

Vippebræt/balancebræt

Vores balancebræt har flere sværhedsgrader så det kan benyttes af hele familien. Vippebræt bruges både til generel balancetræning samt til specifik genoptræning efter fx operation.

Lille grøn bold til fod/franklin bold

Bolden har flere anvendelsesmuligheder. Mange anvender den til træning af fødderne, både til mobilitets- og styrketræning.

lacrosse-massage-bold-silikone-sort

Lacrosse bold

En hård lille bold der er effektiv til at løsnes stramme muskler og ømme punkter. Boldens hårdhed gør at man kan komme dybt i vævet uden at bolden giver efter.

Åbningstider

Mandag-søndag: 05.00-23.00

Kontakt

Kontakt os