Optimer komforten i dine sko med en special tilpasset indlægssål. Sofiendal Sundhedsteam forhandler Formthotics ™, som er special tilpassede såler, der er designet til at give den optimale støtte og komfort. Således reduceres belastningen på kroppen og forebygger ømhed og smerter i fod, hæl, achillessene, knæ, hofte og ryg.

Uhensigtsmæssig fodstilling kan påvirke måden du står, går og løber på. Dette kan påvirke resten af kroppen og forårsage smerter.

Indlægssålen er en formstøbt skumsål, som kan opvarmes og tilpasses individuelle behov.

Sålerne fås i et forskellige breder og støddæmpningsniveauer, og kan dermed bruges i alle typer sko – lige fra løbesko, arbejdssko, fodboldstøvler samt til de pænere sko. Vi forhandler også såler til børn, hvor vi ofte ser et behov for mere støtte i svangen, eller støddæmpning bl.a. ved hælsmerter.

 

Sålerne er bl.a. relevante til at afhjælpe:

  • Nedsunken forfod/platfod
  • Hælspore/hælsmerter
  • Achillessene betændelse
  • Skinnebensbetændelse
  • Løber knæ eller springer knæ
  • Patellofemorale smerter/forreste knæskal smerter
  • Smerter pga. gigt i fødder, knæ, hofter og ryg
  • Overbelastning af ryg og ben ved længerevarende stående eller gående aktiviteter – arbejde eller sportsudøvelse

Med et unikt design og fremstillingsproces, har Formthotics™ skabt særlige kendetegn, der giver de ultimative såler, som passer helt naturligt til dine fødder.

http://www.formthotics.dk/

RS-scan

RS-scanning er en tryk scanner som viser evt. fejlstilling i foden. Scanneren kan måle, hvordan du belaster dine fødder, og vi kan dernæst tilpasse dine indlægssåler. Scanningen kan også danne baggrund for øvelses vejledning, eller forslag til ændring i bevægemønster.

På klinikken tilbydes scanning af fødderne, samt udarbejdelse af individuelt tilpassede indlægssåler. Ved længerevarende problematikker, eller hvor andre såler ikke har haft den ønskede effekt, kan en RS-scanning være løsningen. Denne scanning vil danne baggrund for Phits – såler der fremstilles i 3D print på baggrund af scanningen. Sålerne er både velegnede til brug i hverdagsbrug samt til krævende idræt.

Fysioterapeut Jens Erik Jørgensen kan tilbyde RS-scanning af dine fødder.

Åbningstider

Mandag-søndag: 05.00-23.00

Kontakt

Kontakt os