Tværfaglig behandlingsplan

På klinikken er vi flere fysioterapeuter med flere specialer, herunder børnefysioterapi. Vi har endvidere en kiropraktor og en massør. Vi benytter en række forskellige behandlingsteknikker, og er en af de førende klinikker i Aalborg inden el-terapi som trykbølge, magnet og high power laser.

Her kan du læse om de forskellige behandlingstyper vi tilbyder. Vi arbejder tværfagligt, og har samlet flere teams med lang erfaring og specialkompetence inden for flere områder. Er du i tvivl om hvilken behandling der er bedst for dig, er du velkommen til at kontakte klinikken, så hjælper vi dig videre. Vores tværfaglighed er din tryghed, for et behandlingsforløb der hurtigt kan justeres og tilpasses dine behov.

 

Sofiendal Aalborg Sundhedsteams målsætning er at være Aalborgs bedste tværfaglige klinik! Vi har et behandlingsteam bestående af fysioterapeuter, børnefysioterapeut kiropraktor, akupunktør og massør, som alle står klar til at hjælpe dig.

Vores behandlere har efteruddannelse og kurser inden for specifikke fagområder, og vi tilbyder undersøgelser indenfor blandt andet rygudredning, ultralydsscanning, svimmelhed og hovedpine, kæbe og ansigtssmerter, knæ, skuldersmerter, hofte og bækkenproblematikker, samt diverse idrætsskader. Hvis du er usikker på om det er fysioterapeut, kiropraktor eller massør du skal til, står vores sekretær Henriette klar til at hjælpe dig, og den behandler du møder, vil sikre dig den mest optimale behandlingsplan i samarbejde med husets tværfaglige team.

Kontakt

Kontakt os

Bestil tid

Bestil tid

Behandlingstilbud

Hos Sofiendal Aalborg Sundhedsteam har vi forsøgt at skabe en helhetlig behandlingstilbud. De mest almindelige ’skavanker’ som hovedpine, nakkesmerter, rygsmerter, lændehold, muskelspændinger og ledsmerter ser vi hver dag, og har erfaring med at behandle. Herudover ser vi også dagligt smerter og skader man traditionelt har forbundet med idræt, men som man nu ser i alle typer personer – så som tennisalbue, golfalbue, løberknæ, springerknæ, og indeklemming i skulderen.

Vi kan diagnosticere og behandle alle typer sportsskader, og har lang erfaring med genoptræning efter skade og operation. Vi tilbyder også genoptræning efter kommunal paragraf 140, så du kan benytte din genoptræningsplan hos os.

For at optimere behandlingen har vi investeret i det nyeste udstyr, og kan tilbyde behandling med laser og både fokuserende og radierende shockbølge, og udføre avanceret ultralydsscanning til afklaring af problematikker.

Behandling og genoptræning efter graviditet og fødsel har vi også lang erfaring med at behandle. Her benytter vi hele husets kompetance, fra kiropraktorens behandling af ømme bækkenled, fysioterapeutens genoptræning efter fødsel, og massørens forkælelse af en krop der gennemgår store forandringer.

 

Behandling uden henvisning

Hos os behøver du ikke henvisning fra lægen, uanset om det er fysioterapi, kiropraktor-behandling eller massage du behøver. Vi afregner direkte med Sygeforsikringen Danmark, som yder støtte til de fleste behandlingsformer. Vi samarbejder med alle de store private sundhedsforsikringer, hvor vi har gode rutiner for afregning og rapportering.