Erhvervstilbud – Sundhedsordning

 

Sofiendal Sundhedsteam har Aalborgs bredeste faglige behandlingstilbud til virksomheder. Vi kan sammensætte en sundhedsordning, der tilpasses virksomhedens ønsker og behov, og tager højde for de problemer, den enkelte medarbejder har.

Med en firmaaftale hos os, er man ikke låst fast i en forudbestemt behandlingsplan – vi kan løbende inddrage alle de tilbud klinikken rummer, og dermed optimere forløbet for den enkelte medarbejder.

 

Klinikken tilbyder:

Sundhedsordninger er fradragsberettiget for virksomheden,

og skattefri for medarbejderen

 

Tilskud fra sygeforsikringen Danmark gælder også ved virksomhedsordninger hvis medarbejderen har en egenbetaling. Hvis Virksomheden f.eks. betaler 130 kr. for en fysioterapeutisk behandling, vil egenbetalingen for medarbejderen være 100 kr. – heraf refunderes ca. 90 kr. til de medarbejdere, der er medlem af Sygeforsikringen Danmark. Vi gør opmærksom på, at priserne løbende reguleres i forbindelse med takststigninger jf. overenskomsterne for fysioterapeuter og kiropraktorer.

Vi har ikke en standard for firmaaftale, men udarbejder et tilbud der passer til jeres arbejdsplads. Kontakt klinikken for at få en dialog om de sundhedsmæssige udfordringer jeres virksomhed har, og de tiltag i ønsker at fokusere på

Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os

Adresse

Sofiendalsvej 92c
9200 Aalborg SV

Telefon

20 60 24 00

Email

info@sofiendal-sundhedsteam.dk

Åbningstider Receptionen

Mandag: 07.45-15.30
Tirsdag: 07.45-14.00
Onsdag: 07.45-15.30
Torsdag: 07.45-15.30
Fredag: 07.45-14.00