Sofiendal Sundhedsteam er et sundhedshus beliggende i Aalborg SV – i samme bygning som Lægerne Sofiendal. Vi har Aalborgs bredeste faglige behandlingsteam, og har et unikt koncept, da vi har flere faggrupper, der arbejder tæt sammen, for at udnytte de enkelte behandleres kompetencer til fulde. Dette mener vi, skaber det optimale behandlingstilbud til vores patienter.

IMG_0550 (1)

Klinikken råder over 500 kvm, med 10 behandlingsrum, trænings/pilates rum samt stort flot træningscenter med specielt udvalgte maskiner. Der er naturligvis mulighed for omklædning, og vi har lækre bade faciliteter med individuelle baderum. Klinikken har handicapvenlig indretning og har gode parkeringsforhold, som naturligvis er gratis. Bus nr. 14 kører lige til døren.

 

På klinikken er vi 6 fysioterapeuter hvoraf den ene er børnefysioterapeut, en kiropraktor, en massør, en zoneterapeut, en kostvejleder, en ergonomisk vejleder, samt pilates og yoga instruktører. Vi arbejder også i mindre teams, med kvalifikationer indenfor et specifikt område.

Vi har samlet et stærkt team, der tilsammen udgør vores idrætsklinik. Her indgår både idrætsfysioterapeuter, kiropraktor og massør – alle med stor erfaring indenfor idrætsverdenen. Læs mere om idrætsklinik.

 

Vi har et unikt efterfødselsforløb med zoneterapi, babymassage, træning med fysioterapeut – både for mor og barn og gennemgang af relevante temaer med sundhedsplejerske. Endvidere vil vi løbende udbyde spændende workshops i relation til efterfødselsforløb. Læs mere om efterfødselsforløb.

 

Vi samarbejder også med virksomheder, der ønsker at gøre en ekstra indsats for deres medarbejderes sundhed, og forbedre arbejdsmiljøet. I dette team har vi tilbud om ergonomivejledning, behandling fra hele vores team og mulighed for træning. Læs mere om erhvervstilbud.

 

Vi har et stærkt Rygteam med mange års erfaring i grundig udredning samt behandling af lænd, brystryg samt nakke problematikker. I dette team vil vi kunne inddrage vores forskellige kompetencer på tværs af faggrupper. Hermed har vi de optimale forudsætninger for at løse selv komplekse rygproblemer. Læs mere om vores mange behandlings- og trænings muligheder i venstre side.

Bestil en tid

Bestil tid

Adresse

Sofiendalsvej 92c
9200 Aalborg SV

Telefon

20 60 24 00

Email

info@sofiendal-sundhedsteam.dk

Åbningstider Receptionen

Mandag: 08.00-15.30
Tirsdag: 08.00-15.30
Onsdag: 08.00-15.30
Torsdag: 08.00-15.30
Fredag: 08.00-13.00