Samarbejde på tværs

På klinikken har vi flere stærke teams, hvor vi har samlet specialkompetencer indenfor forskellige områder, som du kan se nedenunder. Du kan klikke ind på hvert enkelt speciale for at læse mere om de mange forskellige behandlingstilgange vores tværfaglige teams tilbyder.

Vi har samlet vores medarbejdere i teams/klinikker således vi kan inddrage vores forskellige kompetencer og teknikker på tværs af faggrupper. Internt i teamet kender vi hinandens kompetencer, så din behandler kan henvise til en kollega, såfremt der vurderes en anden tilgang eller at kombinationsbehandling vil være mere hensigtsmæssig. Vi ser mange fordele i det tværfaglige samarbejde, og derfor vil der i mange behandlingsforløb hos os, inddrages flere behandlere. Vores erfaring er, at et samlet behandlerteam, sikrer en god kommunikation mellem behandlerne – og dermed et mere effektivt forløb for patienterne.

Teamene består af behandlere med specifik viden og interesse indenfor det pågældende felt, og gør det nemmere for dig, at vælge den rigtige behandling til netop dine problemer.

Kontakt

Kontakt os

Bestil tid

Bestil tid

Tværfaglighed – din tryghed for optimal behandling

Vi arbejder på tværs af faggrupperne i teamet, for at tilpasse behandlingen specifikt til dine behov, og dermed hjælpe dig bedst muligt. I et behandlingsforløb hos vil du derfor kunne opleve, at vi benytter flere forskellige behandlingsformer, og at der bringes flere behandlere i spil. Det kan f.eks. være at kiropraktor og fysioterapeut samarbejder i behandling af hovedpine og svimmelhed, eller at zoneterapeut og massør i fællesskab behandler den stress-ramte patient.

Den tværfaglige indgangsvinkel gør, at du trygt kan vælge os som dit sundhedshus i Aalborg. Vores team vil sørge for at henvise videre internt, hvis de mener at en anden behandler bedre kan hjælpe dig – dette sikrer optimal behandling.