Akupunktur Aalborg – Vores chokbølgebehandling impotens kan gavne dine muskler, led og sener på flere måder. Chokbølgebehandling impotens er særligt velegnet til anvendelse ved kroniske skader.

Denne form for behandling går dybt ind i dine led og muskler. Den fremmer din krops naturlige helingsproces. Dette gør at du kan komme dig hurtigere over en række forskellige skader.

Desuden kan chokbølgebehandling være særdeles velegnet til at lindre smerter i dine muskler og led.

Hos Sofiendal Sundhedsteam arbejder vi med to typer behandling indenfor dette område.

Vi anvender den fokuserende trykbølge til at ramme dybt ind i vævene. Her kan vi fokusere intenst på et mindre område. Denne behandling kan være forbundet med en del smerter, i særdeleshed ved den første behandling. Til gengæld virker den også langt mere effektivt.

Den anden form for behandling vi anvender på området, er radierende trykbølger. Her kan der målrettes efter et lidt større område i de ydre væv. Denne form for behandling trækker nemlig ikke nær så dybt ind i kroppen, men er til gengæld også langt mere behagelig.

Akupunktur Aalborg

Med vores akupunktur Aalborg opnår du gode resultater

Vi behandler en række kroniske sygdomme forskellige steder på kroppen med akupunktur Aalborg. Desuden behandler vi bl.a. tennisalbue på samme vis, ligesom at du ligeledes kan blive behandlet for smertelindring. Vi kan ydermere sørge for afspænding af dine muskler ved hjælp af akupunktur Aalborg.

Akupunktur Aalborg er dermed givende for en lang række områder i kroppen. Det kan hjælpe din krop til hurtigere at komme sig over skader eller lignende. Desuden kan det hjælpe dig med at slappe af og slippe af med ømme muskler og led.

Fordelene er mange, så hvorfor ikke springe ud i det og prøve det af på egen krop.

Vores behandlinger foregår i egen klinik beliggende i bydelen Sofiendal i Aalborg. Vi er således ikke langt væk når du har brug for fysiologisk behandling af enhver art.

Du kan bestille tid til en behandling hos os enten via vores selvbetjening her på hjemmesiden, mail: info@sofiendal-sundhedsteam.dk eller på telefon: 20 60 24 00.

Yderligere kontaktinformationer kan findes på dette link