Vores chokbølgebehandling impotens kan gavne dine muskler, led og sener på flere måder. Chokbølgebehandling impotens er særligt velegnet til anvendelse ved kroniske skader.

Denne form for behandling går dybt ind i dine led og muskler. Den fremmer din krops naturlige helingsproces. Dette gør at du kan komme dig hurtigere over en række forskellige skader.

Desuden kan chokbølgebehandling være særdeles velegnet til at lindre smerter i dine muskler og led.

Hos Sofiendal Sundhedsteam arbejder vi med to typer behandling indenfor dette område.

Vi anvender den fokuserende trykbølge til at ramme dybt ind i vævene. Her kan vi fokusere intenst på et mindre område. Denne behandling kan være forbundet med en del smerter, i særdeleshed ved den første behandling. Til gengæld virker den også langt mere effektivt.

Den anden form for behandling vi anvender på området, er radierende trykbølger. Her kan der målrettes efter et lidt større område i de ydre væv. Denne form for behandling trækker nemlig ikke nær så dybt ind i kroppen, men er til gengæld også langt mere behagelig.

Chokbølgebehandling impotens

Stor ekspertise indenfor chokbølgebehandling impotens

Hos Sofiendal Sundhedsteam har vi mange års erfaring indenfor chokbølgebehandling impotens.

Vores dygtige og dedikerede medarbejdere har stor ekspertise indenfor deres respektive områder. De følger hele tiden med i udviklingen i branchen.

Der kommer nemlig hele tiden ny viden og nye metoder til. Hos Sofiendal Sundhedsteam ønsker vi imidlertid at tilbyde dig som kunde hos os, den bedst mulige behandling.

Netop derfor sendes vores personale også jævnligt på kurser og videreuddannelse. Her kan de lære tidens trends og nye metoder i faget. Dette kommer i sidste ende dig som kunde indenfor eksempelvis chokbølgebehandling impotens til gode.

Hos os kan du altid regne med en god og personlig service samt virkningsfulde behandlinger.

Du kan bestille tid til en behandling hos os enten via vores selvbetjening her på hjemmesiden, mail: info@sofiendal-sundhedsteam.dk eller på telefon: 20 60 24 00.

Yderligere kontaktinformationer kan findes på dette link