Teksten er kopieret, skal laves om

 

Sofiendal Aalborg Sundhedsteams målsætning er at være Aalborgs bedste tværfaglige klinik! Vi har et behandlingsteam bestående af fysioterapeuter, børnefysioterapeut kiropraktor, akupunktør, zoneterapeut, massør og fodterapeut, som alle står klar til at hjælpe dig.

Hos Sofiendal Aalborg Sundhedsteam finder du motiverede terapeuter/behandlere med høj faglighed, som tilpasser behandling og træning efter dit behov. Du kan være helt tryg ved at komme til os, med alle typer symptomer fra bevægeapparatet. Vi foretager altid en grundig undersøgelse, og vælger den bedste opfølgning for dig.

 

Vores behandlere har efteruddannelse og kurser inden for specifikke fagområder, og vi tilbyder undersøgelser indenfor blandt andet rygudredning, ultralydsscanning, svimmelhed og hovedpine, kæbe og ansigtssmerter, knæ, skuldersmerter, hofte og bækkenproblematikker, samt diverse idrætsskader. Hvis du er usikker på om det er fysioterapeut, kiropraktor eller massør du skal til, står vores sekretær Henriette klar til at hjælpe dig, og den behandler du møder, vil sikre dig den mest optimale behandlingsplan i samarbejde med husets tværfaglige team.

Kontakt

Kontakt os

Bestil tid

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Bestil tid
071-healthcare-and-medical-5

Fysioterapi

002-chiropractic

Kiropraktik

114-spa

Massage

025-reflexology-1

Zoneterapi

014-beauty

Fodterapi

041-acupuncture-4

Akupunktur

141-ny-elterapi

El-terapi

019-warrior

Idrætsklinik

003-gym

Genoptræning

028-medicine-ball

Fysiopilates

142-ny-yoga-position

Yoga

118-pregnant

Efterfødselsforløb

Tværfaglighed – din tryghed for optimal behandling

Vi arbejder på tværs af faggrupperne i teamet, for at tilpasse behandlingen specifikt til dine behov, og dermed hjælpe dig bedst muligt. I et behandlingsforløb hos vil du derfor kunne opleve, at vi benytter flere forskellige behandlingsformer, og at der bringes flere behandlere i spil. Det kan f.eks. være at kiropraktor og fysioterapeut samarbejder i behandling af hovedpine og svimmelhed, eller at zoneterapeut og massør i fællesskab behandler den stress-ramte patient.

Den tværfaglige indgangsvinkel gør, at du trygt kan vælge os som dit sundhedshus i Aalborg. Vores team vil sørge for at henvise videre internt, hvis de mener at en anden behandler bedre kan hjælpe dig – dette sikrer optimal behandling.

 

Behandlingstilbud

Hos Sofiendal Aalborg Sundhedsteam har vi forsøgt at skabe en helhetlig behandlingstilbud. De mest almindelige ’skavanker’ som hovedpine, nakkesmerter, rygsmerter, lændehold, muskelspændinger og ledsmerter ser vi hver dag, og har erfaring med at behandle. Herudover ser vi også dagligt smerter og skader man traditionelt har forbundet med idræt, men som man nu ser i alle typer personer – så som tennisalbue, golfalbue, løberknæ, springerknæ, og indeklemming i skulderen.

Vi har et stærkt team for behandling af idræts- og overbelastningsskader, og flere af vores behandlere har erfaring fra regionens elitehold. Fysioterapeut Jens Erik Jørgensen er pt. tilknyttet Aalborg EH, og massør Lars Henrik Thomsen sørger for at Vendsyssel FFs spillere er klare til at yde på grønsværen.

Vi kan diagnosticere og behandle alle typer sportsskader, og har lang erfaring med genoptræning efter skade og operation. Vi tilbyder også genoptræning efter kommunal paragraf 140, så du kan benytte din genoptræningsplan hos os.

For at optimere behandlingen har vi investeret i det nyeste udstyr, og kan tilbyde behandling med laser og både fokuserende og radierende shockbølge, og udføre avanceret ultralydsscanning til afklaring af problematikker.

Behandling og genoptræning efter graviditet og fødsel har vi også lang erfaring med at behandle. Her benytter vi hele husets kompetance, fra kiropraktorens behandling af ømme bækkenled, fysioterapeutens genoptræning efter fødsel, zoneterapeuten og massørens forkælelse af en krop der gennemgår store forandringer.

Til fødderne har vi vores fodterapeut, Trine, der tilbyder alt inden fodterapi og kan derudover lave specialtilpassede indlægsåler.

 

Behandling uden henvisning

Hos os behøver du ikke henvisning fra lægen, uanset om det er fysioterapi, kiropraktor-behandling eller massage du behøver. Vi afregner direkte med Sygeforsikringen Danmark, som yder støtte til de fleste behandlingsformer. Vi samarbejder med alle de store private sundhedsforsikringer, hvor vi har gode rutiner for afregning og rapportering.