Jeg har arbejdet som fysiurgisk massør og sportsskadebehandler siden 2017. Udover fysiurgisk massage, sportsmassage og wellnessmassage, så tilbyder jeg også gravidmassage og cupping. Cupping er en behandlingsform, der øger blodgennemstrømningen i muskulaturen. Den øgede blodgennemstrømning fjerner affaldsstoffer og fremmer restitutionen.

 

Jeg har en fortid som professionel golftræner, hvor min undervisning lagde stor vægt på, at de tekniske elementer i golfsvinget skulle tilpasses den enkeltes fysiske forudsætninger.

 

Sideløbende med mit arbejde som fysiurgisk massør, arbejder jeg som underviser på uddannelsen til klinisk massør ved uddannelsesinstitutionen Innowell. Jeg arbejder også på forskolen til Politiskolen, hvor jeg står for den teoretiske undervisning i fysisk træning, ernæring, restitution og skadesforebyggelse. Sidst, men ikke mindst tilbyder jeg også undervisning i førstehjælp til både private og virksomheder.

 

I min fritid holder jeg mig fysisk aktiv med cykling og ultraløb. I den forbindelse har jeg på egen krop mærket, hvad der sker, hvis man belaster kroppen uhensigtsmæssigt. Men heldigvis også, hvad der sker, når man træner, spiser og sover rigtigt.

Jeg har haft muligheden for at kombinere arbejde og fritid ved at deltage som cyklende massør ved Velo Challenge, som arrangerer cykelrejser for ambitiøse motionister i bjergrigt terræn. Her skal 30 seriøse cykelryttere holdes kørende og skadesfri igennem Alperne.

 

Når du kommer ind til mig, så kan du forvente en nærværende og grundig behandling. Jeg lægger stor vægt på, at du skal gå hjem med følelsen af, at du har fået den bedst mulige behandling og det er uanset, om du er dagens første eller sidste klient.

 

Jeg ser meget frem til at kunne hjælpe dig.

 

Med venlig hilsen

Anders

Anders Bjøreng

RAB godkendt massør

Kontakt Information

Tlf: 20 60 24 00

E-mail: info@sofiendal-sundhedsteam.dk

Bestil tid