Hvis du søger en erektil dysfunktion behandling, så er du landet det helt rette sted. Hos Sofiendal Sundhedsteam er du sikret en professionel behandling.

Når du søger en erektil dysfunktion behandling, så er det netop helt essentielt at du vælger en professionel behandler. Dette sikrer dig nemlig bedst muligt i at opnå gode resultater med din behandling.

Vores stab af dygtige og dedikerede medarbejdere står klar til at støtte og hjælpe dig bedst muligt i din behandling. De står klar til at hjælpe dig på bedst mulig vis, samt til at svare på de spørgsmål som måtte dukke op undervejs i din behandling.

Vores mål er nemlig at du skal føle dig tryg under hele din behandling. Dette gælder ikke mindst her på klinikken, men også derhjemme mellem hver enkelt behandling.

Erektil dysfunktion behandling

Erektil dysfunktion behandling med chokbølger

Erektil dysfunktion behandling med chokbølger

Der er flere måder at gå til en erektil dysfunktion behandling på. Her på vores klinik gør vi i disse behandlinger ofte brug af chokbølger.

Chokbølger har vist sig særdeles godt egnet til denne type behandling. Dette bunder i, at chokbølgerne forefindes i 2 varianter som kompromitterer hinanden særdeles godt.

Den ene variant arbejder primært i de ydre væv og kan dække et bredere område. Den anden variant trænger ind til de dybere væv og arbejder mod et specifikt punkt.

På den måde kan man komme langt i en erektil dysfunktion behandling.

Vore dedikerede medarbejdere vil gå hele vejen for at du som klient hos os kommer hurtigst muligt i bedring.

Netop derfor følger de også konstant med i udviklingen i deres respektive faggrupper. De følger især med i den nye viden der løbende bliver tilgængelig. Desuden følger de helt naturligt med i de nye eller forbedrede behandlingsmuligheder som dukker op hen ad vejen.

På den måde er du sikret den bedst mulige erektil dysfunktion behandling hos os.

Du kan bestille tid til en behandling hos os enten via vores selvbetjening her på hjemmesiden, mail: info@sofiendal-sundhedsteam.dk eller på telefon: 20 60 24 00.

Yderligere kontaktinformationer kan findes på dette link