Hvis du søger en fys Aalborg, så er det Sofiendal Sundhedsteam du bør gå til. Her får du byens bedste fys Aalborg.

Det at finde en god fysiologisk behandler kan af og til være en lang proces. Hos Sofiendal Sundhedscenter er vi imidlertid stolte af at præsentere vores team af fysioterapeuter.

Hos os er du sikret professionelle og kyndige behandlere som ved hvad de laver. Vores team af behandlere er nemlig alle veluddannede. Desuden går de meget op i deres fag. De gør således hvad de kan for at opretholde en høj faglighed.

Dette sker naturligvis mest af alt gennem de alsidige behandlinger som de løbende udfører for- og med klienter. Men ikke nok med dette, så holder de sig også løbende opdateret på hvad der rører sig i branchen.

Dette betyder at du som klient hos os altid bliver behandlet ud fra den sidste nye viden samt de seneste metoder til behandling.

Fys Aalborg

Tværfagligt sundhedshus med fys Aalborg

Når du vælger os som din behandler, så er du sikret en god og professionel behandling. Hos Sofiendal Sundhedsteam er vi stolte af vores tværfaglige profil.

Det at vi er en tværfaglig sundhedsklinik gør, at du som klient kan få dækket de fleste af dine private sundhedstilbud hos os.

Vi tilbyder ikke alene fys Aalborg, men også massage, akupunktør, el-terapi og meget andet.

Disse mange tilbud kombinerer vi med jævne mellemrum i behandlingen af forskellige lidelser. Vi har nemlig gjort os gode erfaringer i at kombinere visse behandlinger.

Vi tilrettelægger til hver en tid dit forløb individuelt. Derfor er det også usikkert om dit forløb bliver tværfagligt eller ej. Sikkert er det dog at du er i gode og trygge hænder hos vores fys Aalborg og alle vores øvrige behandlere.

Du kan bestille tid til en behandling hos os enten via vores selvbetjening her på hjemmesiden, mail: info@sofiendal-sundhedsteam.dk eller på telefon: 20 60 24 00.

Yderligere kontaktinformationer kan findes på dette link