Hvis du søger en fysioterapeut Aalborg, så er det Sofiendal Sundhedsteam du bør gå til. Hos os er du sikret en personlig og dog stadig professionel fysioterapeut Aalborg.

Her hos os er du til hver en tid sikret en professionel og dog alligevel personlig behandling. Vi tilpasser nemlig som en selvfølge dit forløb efter dig og dine behov.

Din behandling hos os starter med en samtale. Her vil vi belyse det eller de skavanker eller problemer som du måtte ønske at arbejde med.

Herefter er både du og din behandler klædt bedst muligt på til at sikre at du får en god behandling.

Du kan således trygt vælge Sofiendal Sundhedsteam som din fysiologiske behandler.

Fysioterapeut Aalborg

Professionel fysioterapeut Aalborg

Hos Sofiendal Sundhedsteam har vi udelukkende professionelle og veluddannede behandlere.

Her vil du på den måde altid blive behandlet af kyndige hænder. Ikke alene er de uddannet i deres respektive fag, de har også erfaringen på plads.

Men fordelene ved at vælge Sofiendal Sundhedsteam stopper langt fra her. Vore behandlere er nemlig klædt bedre på end de fleste.

Det er de, da de løbende følger med i udviklingen i deres respektive fag. Det drejer sig dels om ny viden, men i mindst lige så stor grad nye metoder. Dette kommer i høj grad dig som klient hos os til gode i hver enkelt behandling.

En anden fordel ved at være klient hos os, er at vi har samlet adskillige kompetencer og behandlingsformer under samme tag.

Det vil sige at du ikke alene kan finde din fysioterapeut Aalborg her hos os. Du vil nemlig ligeledes kunne finde din massør, kiropraktor og flere andre former for behandling her hos os.

Vi kan med andre ord ikke alene tilbyde en god fysioterapeut Aalborg, men et tværfagligt miljø, som giver et væld af fordele og muligheder.

Som klient hos os kan du dermed få dækket de fleste private sundhedstilbud som du måtte få brug for.

Du kan bestille tid til en behandling hos os enten via vores selvbetjening her på hjemmesiden, mail: info@sofiendal-sundhedsteam.dk eller på telefon: 20 60 24 00.

Yderligere kontaktinformationer kan findes på dette link