Find dit genoptræningsforløb hos Sofiendal Sundhedsteam. Ned et genoptræningsforløb hos os er du hurtigst muligt ovre din skade.

Vores team af behandlere har alle stor ekspertise indenfor deres respektive felt. Ikke nok med dette, så følger de også kontinuerligt med i udviklingen indenfor deres fag.

På den måde er du sikret en god og professionel behandling. Dette endda med behandlere som brænder for deres fag.

Her hos Sofiendal Sundhedsteam dækker vi et bredt udvalg af faggrupper. Vi er med andre ord et tværfagligt sundhedstilbud.

Vi tilbyder et væld af behandlinger som gør dig og din krop godt i forskellige situationer.

Således kan vi ikke alene tilbyde et fysiologisk genoptræningsforløb. Vi kan nemlig ligeledes tilbyde kiropraktisk behandling, massage, akupunktur og flere andre former for behandling.

Vi kan med andre ord være behjælpelig både når du pådrager dig en skade og når du ønsker at forkæle dig selv.

Genoptræningsforløb

Tværfagligt genoptræningsforløb

Hos Sofiendal Sundhedsteam kan vi tilbyde et tværfagligt genoptræningsforløb. Dette er en enestående mulighed som vi er overbevist om, at du som klient kommer til at sætte pris på.

Denne slags forløb er tilrettelagt specielt efter dine ønsker og behov. Dette giver dig ikke blot mere tryghed og vished hele vejen gennem dit forløb, men også en øget tryghed i at resultaterne nok skal komme.

Med denne form for genoptræningsforløb kombinerer vi en række forskellige behandlinger. Hver enkelt type behandling gavner dit forløb. Det får dig så at sige tættere på målstregen.

Det er helt naturligt en af vore fysioterapeuter som spiller hovedrollen i dit forløb. Men denne samarbejder med de andre fagområder som vi udbyder.

Det kan nemlig give god mening at inddrage elementer af eksempelvis massage eller akupunktur i behandlingen af din skade eller lidelse.

Du kan bestille tid til en behandling hos os enten via vores selvbetjening her på hjemmesiden, mail: info@sofiendal-sundhedsteam.dk eller på telefon: 20 60 24 00.

Yderligere kontaktinformationer kan findes på dette link