Hvis du har hoftesmerter, så burde du unde dig selv en behandling hos Sofiendal Sundhedsteam. Her tager vi hånd om dine skader eller skavanker, herunder også hoftesmerter.

Her hos Sofiendal Sundhedsteam har vi glæden ved at kunne præsentere vores team af behandlere. Fælles for dem alle er, at de er top professionelle. Desuden har de alle stor ekspertise indenfor deres respektive fag.

De følger nemlig alle med i, hvad der rører sig i deres fag og branche. Dermed er de opdateret på den seneste viden og de sidste nye metoder indenfor netop deres fag.

Dette kommer uden tvivl dig som klient her hos os til gode. Du kan nemlig trygt stole på, at du får den bedste behandling lige her hos os.

Hoftesmerter

Behandling for hoftesmerter

Ingen ønsker at gå rundt med unødvendige hoftesmerter. Hos Sofiendal Sundhedsteam har vi stor erfaring i at afhjælpe skavanker som denne.

Dette gør vi ofte gennem et tværfagligt forløb. Det at flere faggrupper er inde over din behandling er en stor fordel. Det er nemlig til stor gavn, i det at de forskellige former for behandling hver især har sine styrker i processen.

Du vil for eksempel kunne opleve at vi inddrager akupunktur eller såkaldt el terapi i din behandling.

Disse former for behandling har nemlig vist sig særligt effektive i processen frem mod at lindre dine hoftesmerter.

Vi har gennem årene opnået gode resultater med disse tværfaglige forløb. Du kan således uden yderligere grund til tvivl bestille tid til din behandling her hos os.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller betænkeligheder, så sidder vi selvfølgelig klar til at tage en snak. Her kan du få den afklaring du søger, så du er helt klar til din behandling mod hoftesmerter.

Du kan bestille tid til en behandling hos os enten via vores selvbetjening her på hjemmesiden, mail: info@sofiendal-sundhedsteam.dk eller på telefon: 20 60 24 00.

Yderligere kontaktinformationer kan findes på dette link