Iskiassmerter kan være tæt på uudholdelige. Netop derfor er det også bare med at få søgt hjælp og behandling for dine iskiassmerter så hurtigt som muligt.

Hos Sofiendal Sundhedsteam kan vi tilbyde et ret så unikt forløb. Med vores behandling kommer du på bedst mulig vis over dine iskiassmerter.

Hos Sofiendal Sundhedsteam sammensætter vi dit forløb ud fra dig og dine behov. Her hos os får du med andre ord et forløb, som er designet specielt til dig.

Vi arbejder på tværs af fagområder. Du vil således ikke alene møde en af vores fysioterapeuter, men også andre behandlere.

Det kunne for eksempel dreje sig om behandlere indenfor el-terapi eller måske akupunktur. Uanset hvad, så er du altid i trygge og kyndige hænder hos Sofiendal Sundhedsteam.

Iskiassmerter

Stor ekspertise indenfor behandling af Iskiassmerter

Her på klinikken har vi stor erfaring med at behandle iskiassmerter. Vores team af behandlere har hver især stor ekspertise indenfor deres felt.

Netop deres store erfaring gør, at du er sikret den bedst mulige behandling. Derfor kan du trygt booke en behandling hos os.

Hos Sofiendal Sundhedsteam tilbyder vi ikke alene behandling for dine iskiassmerter. Vi kan nemlig ligeledes være behjælpelige med en række andre behandlinger.

Således tilbyder vi blandt andet massage samt kiropraktor. Du kan dermed få en stor del, hvis ikke alle dine behov dækket her hos os.

Vi er nemlig et tværfagligt sundhedshus som tilmed er nemt og bekvemt at komme til. Vi har parkering lige udenfor døren og bussen stopper også meget tæt på klinikken.

Således kan du, uanset hvor i Aalborg du er bosat, nemt og bekvemt komme til dine behandlinger hos os.

Besøg os allerede i dag og mærk selv de mange fordele du har som klient hos os.

Du kan bestille tid til en behandling hos os enten via vores selvbetjening her på hjemmesiden, mail: info@sofiendal-sundhedsteam.dk eller på telefon: 20 60 24 00.

Yderligere kontaktinformationer kan findes på dette link