Vidste du, at kiropraktisk behandling også kan være positivt for babyer og spædbørn? Spædbørn kan ligesom mennesker i alle andre aldre, have spændinger i deres krop. Der kan være mange grunde til, at en baby kan have spændinger i kroppen. Blandt andet kan en hurtig eller meget lang fødsel give større risiko for spændinger. Det samme kan et kejsersnit eller brug af sugekop eller tang. Der er også større risiko for spændinger i kroppen for tvillinger og trillinger, fordi de har haft en mere spændt stilling gennem graviditeten. Leder du efter en kiropraktor baby i Aalborg? Så kontakt os ved Sofiendal Sundhedsteam.

Hos Sofiendal Sundhedsteam har vi fået en børnekiropraktor, så vi kan hjælpe babyer og spædbørn med spændinger i deres krop. Det kan være svært for forældre at se, om ens baby har brug for en kiropraktisk behandling. Der er nemlig mange tegn på det, som man måske ikke lige tænker over.

Spændinger i kroppen hos en baby kan blandt andet ses ved, hovedet hænger lidt til den ene side, eller baby har en favoritside. Det kan også være ved gråd, når man skifter stilling på baby eller skifter tøj. Det kan også være, baby har svært ved at ligge på maven eller kan holde sit eget hoved som nyfødt. Til sidst kan det også være helt almindelige ting, som søvnproblemer, mavekneb, sutteproblemer eller at baby gylper meget.

Mange tegn er svære at se, og mange af dem, kan også være tegn på mange andre ting. Derfor kan det være rigtig svært at finde ud af, om man burde tage til kiropraktor med baby. Men som kiropraktor baby i Aalborg, kan vi ved Sofiendal Sundhedsteam hjælpe dig.

Kiropraktor baby Aalborg hos Sofiendal Sundhedsteam

Hos Sofiendal Sundhedsteam kan vi undersøge dit spædband, som kiropraktor baby i Aalborg. Vi starter altid med at kigge på alle led og muskler i babys krop. Hele undersøgelsen er meget stille og rolig, så det er en god oplevelse for jer alle. Efter dette kan vi vurdere, om kiropraktisk behandling vil hjælpe jeres spædbarn.

Selve behandlingen er meget blid. Den består af små, blide tryk på babys krop, samt massage. Udover behandlingen giver vi også hjemmeøvelser, som kan hjælpe jer derhjemme og give resultater hurtigst muligt.

Du kan bestille tid til en behandling hos os enten her på hjemmesiden, på mail: info@sofiendal-sundhedsteam.dk eller på telefon: 20 60 24 00.