Hvis du har ondt i hoften, så kan du med fordel finde din behandling her hos Sofiendal Sundhedsteam. Når du vælger os som din behandler af ondt i hoften, så er du samtidig sikret et personligt tilpasset forløb.

Hos Sofiendal Sundhedsteam tilpasser vi nemlig hvert enkelt forløb. Dette gør vi for at det passer til netop dine behov.

Vi er et sundhedshus med mange forskellige sundhedstilbud. Derfor kan du ikke blot finde fysiologiske behandlinger her hos os.

Hos os finder du således behandlere indenfor blandt andet massage, akupunktur og el-terapi.

Vi dækker med andre ord en lang række områder på bedst mulig vis. Dette udnytter vi på bedst mulig vis. De fleste forløb hos os foregår nemlig tværfagligt.

På den måde tager vi flere forskellige former for behandling i brug i hvert enkelt forløb. Dette gøres for at du kommer bedst muligt over din ondt i hoften.

Ondt i hoften

Stor ekspertise i behandling af ondt i hoften

Hos Sofiendal Sundhedsteam har vi stor erfaring i at behandle en lang række skader og skavanker. Der er således en god chance for, at vi også kan hjælpe dig.

Ondt i hoften, smerter i iskiasnerven eller en helt tredje lidelse? Uanset hvad, så kan vi lindre og måske endda befri dig helt for dine smerter.

Som klient hos os er du sikret gode og professionelle rammer for din behandling. Men ikke nok med det, så er du som en selvfølge også sikret professionelle behandlere.

Fælles for alle vores behandlere er nemlig, at de er dygtige og professionelle fagfolk. De kan alle deres respektive fag til fingerspidserne.

Du kan dermed trygt booke en behandling hos os allerede i dag. På den måde vil du selv kunne have fornøjelsen af at opleve vores behandlere i deres rette element.

Du kan bestille tid til en behandling hos os enten via vores selvbetjening her på hjemmesiden, mail: info@sofiendal-sundhedsteam.dk eller på telefon: 20 60 24 00.

Yderligere kontaktinformationer kan findes på dette link