Man kan have svært ved at få sin hverdag til at hænge sammen, hvis man render rundt med skuldersmerter. Har du ondt i din skulder kan der være mange årsager til det, men én ting er sikkert: det skal behandles.

Hos Sofiendal Sundhedsteam kan vi hjælpe med at behandle dine smerter. Har du derfor ondt i skulderen, giver vi det gerne et kig, så vi kan hjælpe dig med at løse dine smerter.

Vi laver mange behandlinger, som kan lindre smerter i skulderleddet. Det kommer helt an på, hvad der står til grund for smerten. Vi har forskellige behandlere, som er virkelig dygtige inden for deres respektive fag. Du kan derfor få behandlinger som kiropraktik, massage og el terapi. Disse kan ofte hjælpe, når man har ondt i en skulder. Det kommer helt an på årsagen til smerten, som vi finder, inden du starter behandling.

Ondt i skulder

Ondt i skulder – mulige årsager

Der kan være mange grunde til, at man får ondt i sin skulder. Skuldersmerter er faktisk meget normalt, fordi man bruger sin skulder ofte. Det kan ofte være pga. overbelastning af skulderen. Dette sker ofte ved arbejde eller sport. Det kan også være, man har lavet en forkert bevægelse eller fået en nerve i klemme. Der kan være mange grunde til smerten.

Uanset, hvad årsagen til skuldersmerterne er, så står vi ved Sofiendal Sundhedsteam klar til at hjælpe dig med en plan for behandling. Vi kigger på, hvorfor du har smerter, og så finder vi den bedste behandling til dig. I samarbejde med dig, finder vi årsagen til smerten, så vi kan give dig den bedste behandling. Udover behandlingen med os, kan du ofte også lave nogle øvelser, der lindrer smerten en smule.

Har du ondt i et skulderled, kan du med fordel komme ind til os hos Sofiendal Sundhedsteam. Vi behandler patienter fra hele Nordjylland. Vi ligger i Aalborg, hvor du nemt kan komme til – både i bil og med offentlig transport.

Du kan bestille tid til en behandling hos os enten her på hjemmesiden, på mail: info@sofiendal-sundhedsteam.dk eller på telefon: 20 60 24 00.