At have ondt i skulderled kan være yderst ubehageligt i længden. Derfor bør du også straks søge behandling hvis du oplever at have ondt i skulderled.

Sofiendal Sundhedsteam er din garanti for en professionel og givende behandling.

Vi er et tværfagligt sundhedshus med en bred vifte af tilbud. Vi tilbyder nærmest alt, lige fra massage og fysioterapi til kiropraktik og el-terapi.

Dette gør at du kan finde stort set alle de private sundhedstilbud som du måtte have brug for hos os. På den måde kan du både have din kiropraktor, massør og akupunktør samlet under samme tag.

Vores tværfaglige profil vil højst sandsynligt også kunne ses i dit forløb hos os. Vi gør nemlig ofte brug af flere forskellige former for behandling.

Den eksakte plan for din behandling kender vi dog først når vi har haft lejlighed til at tage en snak. Her vender vi dine ønsker og behov for behandlingen. Herefter sammensætter vi dit forløb her hos os.

På den måde er du selv med ind over designet af din egen behandling.

Ondt i skulderled

Gode erfaringer med behandling af ondt i skulderled

Hos Sofiendal Sundhedsteam har vi stor ekspertise i at behandle en lang række lidelser. En af disse lidelser som vi har størst erfaring med er imidlertid ondt i skulderled.

Der kan være mange grunde til at denne lidelse opstår. Det kan for eksempel være overbelastning, men også decideret skader som er årsagen bag.

Uanset hvad dine lidelser i skulderen skyldes, så står vores kyndige behandlere klar. De vil tage godt hånd om dig og i sidste ende få afhjulpet din skade eller overbelastning.

Du kan således, med ro i maven, se frem til din behandling for ondt i skulderled hos os.

Du kan bestille tid til en behandling hos os enten via vores selvbetjening her på hjemmesiden, mail: info@sofiendal-sundhedsteam.dk eller på telefon: 20 60 24 00.

Yderligere kontaktinformationer kan findes på dette link