Behandling mod ondt i underlivet. Hos Sofiendal Sundhedsteam kan vi tilbyde behandling mod ondt i underlivet.

Ingen ønsker at gå rundt med en lidelse længere end højst nødvendigt. Dette ønsker bliver ikke mindre i netop dette område af kroppen.

Derfor er der heller ikke nogen grund til at trække tiden ud. Du kan lige så godt komme i gang med behandlingen med det samme. Jo længere tid du trækker det ud, jo længere tid skal du være generet af din lidelse.

Hos Sofiendal Sundhedscenter Har vi stor erfaring indenfor behandling af ondt i underlivet. Du kan derfor med fordel hive fat i vores klinik, hvis du skulle komme ud for denne lidelse en dag.

Her vil vores team af dygtige og hårdtarbejdende behandlere stå klar til at hjælpe dig på bedst mulig måde. Vores behandlere har alle stor ekspertise indenfor deres respektive felt.

Ondt i underlivet

Tværfaglig behandling af ondt i underlivet

Her på vores klinik i Aalborg har vi en tværfaglig profil. Det betyder at vi ofte samarbejder på tværs af faggrupper.

Det at arbejde på tværs af de sundhedsfaglige fag giver mange fordele for dig som klient. På den måde bringer vi flere forskellige former for behandling i spil i din behandling.

Dermed får du det bedst mulige forløb med de bedst mulige resultater som følge.

Behandlingen mod ondt i underlivet er dog blot én af de mange behandlinger vi kan tilbyde. Hvis du går med en lidelse som du ønsker behandlet, så kontakt os for at høre hvad vi kan tilbyde.

Hos os finder du også en række specifikke behandlinger. Det drejer sig for eksempel om massage, fysioterapi, kiropraktor og akupunktør. Desuden kan vi også tilbyde en behandling som el-terapi som kan være særlig nyttig ved skader.

Du kan bestille tid til en behandling hos os enten via vores selvbetjening her på hjemmesiden, mail: info@sofiendal-sundhedsteam.dk eller på telefon: 20 60 24 00.

Yderligere kontaktinformationer kan findes på dette link