Hvis du har rejsningsproblemer, så er du landet det helt rette sted. Hos Sofiendal Sundhedsteam har vi nemlig gode erfaringer med at behandle netop rejsningsproblemer.

Kilden til problemet kan være mange. Men uanset hvad, så har vi særdeles gode erfaringer med at behandle denne form for lidelse.

Hos Sofiendal Sundhedsteam tilbyder vi en lang række forskellige tilbud indenfor det private sundhedsområde.

Vi tilbyder for eksempel massage, akupunktur, fysioterapi og el-terapi. Netop el-terapi har hovedrollen, når det kommer til vores behandling af rejsningsproblemer.

Netop denne form for behandling er yderst gavnlig. Her på klinikken har vi i al fald god erfaring med denne behandlingsform.

El-terapien er en slags chokbølger som findes i to forskellige slags. Den ene type chokbølger går ind og virker i kroppens ydre væv. Denne kan dække et relativt stort område.

Den anden type chokbølger som vi anvender går imidlertid dybere ind i vævene. Denne form for behandling er således særdeles godt egnet til de dybere liggende skader eller gener.

Ulempen er dog, at den ikke dækker et særligt stort område. Dermed vil denne form for behandling ikke nødvendigvis egne sig til større skader.

Rejsningsproblemer

Professionel behandling af rejsningsproblemer

Som Klient hos Sofiendal Sundhedsteam er du sikret en god og givende behandling. Det er du, fordi at vores klinik udelukkende består af dygtige og passionerede behandlere.

Hver især har de stor ekspertise indenfor hver deres fag. Deres ekspertise kommer dels ud af deres uddannelse og eventuelle specialiseringer og efteruddannelser.

Men derudover kommer det naturligvis også af den store erfaring som de hver især har i deres fag. Desuden følger vore behandlere med jævne mellemrum med i udviklingen i deres branche.

Dette sikrer dig som klient, at din behandling hos os altid foregår ud fra den seneste nye viden og de nyeste metoder.

Du kan således med ro i sindet kontakte os, hvis du nu eller i fremtiden skulle få rejsningsproblemer.

Du kan bestille tid til en behandling hos os enten via vores selvbetjening her på hjemmesiden, mail: info@sofiendal-sundhedsteam.dk eller på telefon: 20 60 24 00.

Yderligere kontaktinformationer kan findes på dette link