Sansemotorik er nok bedst kendt som grundmotorikken. Det er din sansemotorik som binder dine sanser, din krop og din hjerne sammen.

Dermed er det en særdeles vigtig funktion i vores krop. Hvis den ikke spiller helt som den skal er det derfor også vigtigt at få gjort noget ved det med det samme.

Det er her vi hos Sofiendal Sundhedsteam kommer ind i billedet. Vi står klar til at hjælpe dig og din familie. Dette gælder både problemer med jeres sansemotorik som for mange andre lidelser og problemer.

Her på klinikken kan vi nemlig tilbyde en lang række behandlinger. Det kan vi takket være de mange forskellige former for behandling, som vi har samlet under samme tag.

Således kan du få dækket langt størstedelen og ofte alle dine private sundhedstilbud her på klinikken.

Dette giver mange fordele til dig som klient. Det at have dine behandlingstilbud samlet under samme tag sparer dig nemlig både tid og besvær.

Du booker nemlig nemt dine forskellige behandlinger lige her på hjemmesiden. Desuden har vi gjort det nemt og attraktivt at komme hertil.

Vi har nemlig gode parkeringsmuligheder lige udenfor døren. Men ikke nok med det, så er der naturligvis også god plads til cyklen, ligesom at bussen stopper lige udenfor døren.

På den måde kommer du nemt og bekvemt til Sofiendal Sundhedsteam, uanset hvordan du kommer frem og hvor du kommer fra.

Sansemotorik

Tværfaglig behandling af problemer med din sansemotorik

Hvis du oplever problemer med din eller dit barns sansemotorik, så er du heldigt stillet. På vores klinik har vi nemlig gode erfaringer med at behandle netop dette.

Vi går ind og tilpasser det enkelte forløb til dig som klient. Dette gør at ikke to forløb er ens. Det gælder dog for mange af vores behandlinger at de foregår tværfagligt.

Det betyder blot at vi tager flere forskellige behandlinger i brug i løbet af din behandling. Hvilke og hvor mange forskellige behandlinger der indgår i netop din behandling er dog uvist før vi kender din tilstand lidt bedre.

Du kan bestille tid til en behandling hos os enten via vores selvbetjening her på hjemmesiden, mail: info@sofiendal-sundhedsteam.dk eller på telefon: 20 60 24 00.

Yderligere kontaktinformationer kan findes på dette link