Helhedsorienteret tilgang til sundhedsfremme.

Hos Sofiendal Sundhedsteam er ergonomivejledning er en naturlig del af vores tilbud, da vi hver dag modtager patienter med arbejdsrelaterede gener. Rådgivningen målrettes mod at klarlægge og reducere risiko for smerter og skader pga. uhensigtsmæssige arbejdsstillinger.

Vi tilbyder som tillæg til vores behandling køb af varme/kuldepakninger, forskellige såler, bandager/skinner til knæ, ankel mm. samt forskellige træningsredskaber i form af elastikker, bolde mm.

Det kan være væsentligt enten til hjemmetræning eller som aflastning ved skader og evt. til forebyggelse.

Du vil altid få vejledning i hvordan du skal bruge redskaberne, og du vil blive vejledt i hvilke produkter, der er optimale i forhold til din problematik.

Vi tilbyder vejledning indenfor kost, da vi ofte ser en sammenhæng mellem den generelle sundhed og udvikling af smerter i bevægeapparatet.

Kontakt

Kontakt os

Bestil tid

Bestil tid
146-feedback

Kostvejledning

125-lazy

Ergonomivejledning

025-reflexology-1

Såler

082-resistance-band

Træningsredskaber

091-bones

Skinner/Lændebælter

157-men-with-knee-pain

Varme/Kuldepakninger

Tværfaglighed – din tryghed for optimal behandling

Vi arbejder på tværs af faggrupperne i teamet, for at tilpasse behandlingen specifikt til dine behov, og dermed hjælpe dig bedst muligt. I et behandlingsforløb hos vil du derfor kunne opleve, at vi benytter flere forskellige behandlingsformer, og at der bringes flere behandlere i spil. Det kan f.eks. være at kiropraktor og fysioterapeut samarbejder i behandling af hovedpine og svimmelhed, eller at zoneterapeut og massør i fællesskab behandler den stress-ramte patient.

Den tværfaglige indgangsvinkel gør, at du trygt kan vælge os som dit sundhedshus i Aalborg. Vores team vil sørge for at henvise videre internt, hvis de mener at en anden behandler bedre kan hjælpe dig – dette sikrer optimal behandling.

 

Behandlingstilbud

Hos Sofiendal Aalborg Sundhedsteam har vi forsøgt at skabe en helhetlig behandlingstilbud. De mest almindelige ’skavanker’ som hovedpine, nakkesmerter, rygsmerter, lændehold, muskelspændinger og ledsmerter ser vi hver dag, og har erfaring med at behandle. Herudover ser vi også dagligt smerter og skader man traditionelt har forbundet med idræt, men som man nu ser i alle typer personer – så som tennisalbue, golfalbue, løberknæ, springerknæ, og indeklemming i skulderen.

Vi har et stærkt team for behandling af idræts- og overbelastningsskader, og flere af vores behandlere har erfaring fra regionens elitehold. Fysioterapeut Jens Erik Jørgensen er pt. tilknyttet Aalborg EH, og massør Lars Henrik Thomsen sørger for at Vendsyssel FFs spillere er klare til at yde på grønsværen.

Vi kan diagnosticere og behandle alle typer sportsskader, og har lang erfaring med genoptræning efter skade og operation. Vi tilbyder også genoptræning efter kommunal paragraf 140, så du kan benytte din genoptræningsplan hos os.

For at optimere behandlingen har vi investeret i det nyeste udstyr, og kan tilbyde behandling med laser og både fokuserende og radierende shockbølge, og udføre avanceret ultralydsscanning til afklaring af problematikker.

Behandling og genoptræning efter graviditet og fødsel har vi også lang erfaring med at behandle. Her benytter vi hele husets kompetance, fra kiropraktorens behandling af ømme bækkenled, fysioterapeutens genoptræning efter fødsel, zoneterapeuten og massørens forkælelse af en krop der gennemgår store forandringer.

Til fødderne har vi vores fodterapeut, Trine, der tilbyder alt inden fodterapi og kan derudover lave specialtilpassede indlægsåler.

 

Behandling uden henvisning

Hos os behøver du ikke henvisning fra lægen, uanset om det er fysioterapi, kiropraktor-behandling eller massage du behøver. Vi afregner direkte med Sygeforsikringen Danmark, som yder støtte til de fleste behandlingsformer. Vi samarbejder med alle de store private sundhedsforsikringer, hvor vi har gode rutiner for afregning og rapportering.